ANTAKYA'DA PALANDÖKEN RÜZGARI ESTİ

Palandöken Belediyesi erkek voleybol takımı, deplasmanda karşılaştığı Antakya Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

20 Ocak 2014 Pazartesi 11:52
ANTAKYA'DA PALANDÖKEN RÜZGARI ESTİ
Türkiye Voleybol Erkekler 2. Ligi B Grubu'nda şampiyonluk mücadelesi veren Palandöken Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Antakya Belediyespor'u son derece zorlu bir mücadelenin sonunda 3-0 mağlup etmeyi başardı.
Geçtiğimiz hafta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçta sakatlanan Sagıp Karali'den yoksun bir kadroyla Antakya'ya giden Erzurum ekibinde, yine aynı maçta sakatlanan kaptan Hakan Akışık, oynayamayacağı açıklanmasına rağmen sürpriz bir şekilde zorlu maçta görev aldı. Tecrübeli oyuncunun, ağrılarına rağmen kritik maçta iğneyle oynamak istediği öğrenildi.
Karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Play Off için ümitlenmek isteyen Antakya ekibi karşısında ilk ikiyi gözüne kestiren Palandöken Belediyespor arasında oynanan maçın ilk setinde büyük bir heyecan yaşandı. Karşılıklı sayıların alındığı bu seti, son bölümne tecrübesini konuşturan Filenin Dadaşları 25-22 kazanarak, 1-0 öne geçti...
İkinci sette de heyecan ve mücadele üst düzeydeydi. İlk seti kazanmanın verdiği moral ve özgüvenle iyi bir oyun ortaya koyan Erzurum ekibi bu seti de 25-21 kazanarak setler skoru 2-0'a getirdi.
Mücadelenin son seti ise adeta nefesleri kesti. Seti kazanıp, oyuna ortak olmak isteyen Antakya ekibinin etkili oyununa karşılık veren Filenin Dadaşları bu seti de 26-24 maçı da 3-0 kazanarak, yoluna kayıpsız devam etmeyi başardı.
Palandöken Belediyespor bu sonuçla puanını 31'e yükselterek, şampiyonluk yolundaki iddiasını sürdürdü...

Editör

Son Güncelleme: 20.01.2014 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.