Anna Lukanova Erzurum’a geliyor!

Anna Lukanova Erzurum’a geliyor!

admin
admin
07 Ağustos 2018 Salı 08:44
Anna Lukanova Erzurum’a geliyor!

Buz sporlarına meraklılar için işte güzel bir haber. Türkiye Buz Pateni Federasyonumuz, Sürat Pateni Milli takım başantrenörlüğü için PolonyaAnna Lukanova-Jakubowska ile prensip anlaşmasına vardı. Bir yıllık anlaşma gereğince Erzurum’a gelecek olan Anna Lukanova, çoğunluğu Erzurumlu sporculardan oluşan Sürat Pateni Milli takımı ile çalışmalara başlayacak ve yeni hedeflere koşulması sağlanacak.

Polonya Sürat pateni Milli takım antrenörlüğü de yapmış olan eski milli patencilerden Anna, sadece sürat paten antrenörlüğü değil fizyoterapistlik görevini de yürütecek, bir taşla iki kuş birden vurmuş olacağız. Ülkesindeki Opole Üniversitesi’nde de asistan profesör olarak görev yapan Anna, aynı zamanda bir akademisyen. Prensip anlaşmasına varılan Anna’ya Buz Paten Salonu’na yakın bir yerde ev tutulacak, yarı Polonyalı, yarı Erzurumlu olacak.

Bilgisi yanında sempatikliği ile kısa sürede özellikle sporculara kendisini sevdireceğine inandığım Anna, 3 yıldır başantrenörlük yapan kazak Artur Sultangaliyev’in yerine geliyor.. Milli takım antrenörlerimizden Mükerrem Deniz, Anna Lukanova-Jakubowska’nın paten camiasında tanınan iyi bir isim olduğunu bildiklerini belirterek, sürat pateninin bu anlaşmadan kazançlı çıkacağına inandığını belirtti. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.