Ankara’da Dadaş şov: 1-3

TFF 1. Lig'in 30. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanda, Osmanlıspor'u 3-1 mağlup etti.

admin
admin
27 Haziran 2020 Cumartesi 20:42
Ankara’da Dadaş şov: 1-3

TFF 1. Lig’in 30. haftasında Osmanlıspor'a konuk olan Erzurumspor, sahadan 3-1 galip ayrıldı ve ilk 2 yolunda kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Bu sonucun ardından 53 puana yükselen Erzurumspor, 2. sıradaki yerini korudu. Osmanlıspor ise 24 puanla düşme hattında kaldı.

Erzurumspor'a galibiyeti getiren golleri Ömer Şişmanoğlu (2) ve İbrahim Sissoko atarken, Osmanlıspor'un tek sayısını ise Merthan Caner Öztürk kaydetti.

37. dakikada Cenk Ahmet'in pasında topla buluşan Sissoko düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1

40. dakikada bu kez Hamroun'un pasında topla buluşan Ömer Şişmanoğlu'nun yaptığı vuruşta top filelere gitti. 0-2

İlk yarı tam bu skorla bitecek derken 45+2. dakikada Osmanlıspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Mertan Caner Öztürk meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 1-2

İlk yarı bu skorla sona erdi.

70. dakikada yine Cenk Ahmet sahneye çıktı ve bu kez asisti Ömer Şişmanoğlu'na yaptı. Ömer topu ağlarla buluşturarak farkı ikiye çıkardı. 1-3

Maç bu skorla sona erdi.

Futbol: TFF 1. Lig

Osmanlıspor: 1 - Büyükşehir Belediye Erzurumspor: 3

Stat: Osmanlı

Hakemler: Bahattin Şimşek, Hüseyin Aylak, Bersan Duran

Osmanlıspor: Ahmet Eyüp Türkaslan, Mehmet Yiğit, Ali Eren İyican (Dk. 79 Oğuz Yıldırım), Ali Ülgen, Atakan Rıdvan Çankaya, Ayuk, Halil İbrahim Esen (Dk. 67 Batuhan Yılmaz), Doğukan Efe, Blagojevic, Erdem Çetinkaya (Dk. 46 Yiğit Kotan), Mertan Caner Öztürk (Dk. 76 Berk Yiğit Karadağ)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor: Sehic, Osman Çelik, Hasan Hatipoğlu (Dk. 71 Merthan Açıl), Cenk Ahmet Alkılıç, Mucahit Albayrak, Scuk, Obertan, İbrahim Akdağ, Sissoko (Dk. 86 Emrah Başsan), Hamroun (Dk. 79 Hasan Ayaroğlu), Ömer Hasan Şişmanoğlu (Dk. 79 Oltan Karakullukçu)

Goller: Dk. 36 Sissoko, Dk. 39 ve Dk. 70 Ömer Hasan Şişmanoğlu (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Dk. 45 Mertan Caner Öztürk (Penaltıdan) (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Dk. 69 Ali Ülgen, Dk. 87 Atakan Rıdvan Çankaya (Osmanlıspor)

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.