AMATÖR SPOR HAFTASINA COŞKULU KUTLAMA

ASKF ile Erzurum GHSİM’nin birlikte organize ettiği Amatör Spor Haftası Kortej Yürüyüşü ve spor gösterileri nefesleri kesti. ASKF, uluslararası arenada başarılı olan sporcuları ve antrenörleri ödüllendirdi.

18 Ekim 2014 Cumartesi 12:17
AMATÖR SPOR HAFTASINA COŞKULU KUTLAMA
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ve Türkiye’de 81 ilde yapılan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsında Erzurum’da kortej yürüyüşü ve spor gösterileri yapıldı. 13-19 Ekim 2014 tarihleri arası gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum’da yapılan kortej yürüyüşü büyük bir ilgi gördü. Ayrıca Erzurum ASKF tarafından 2013 yılında Uluslararası spor müsabakalarında başarılı olan sporcular ve antrenörler plaketle ödüllendirildi.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜNE BÜYÜK İLGİ

Çifte Minareli Medrese önünden başlayan Kortej Yürüyüşü, Havuz Başı’ndaki Atatürk anıtı önünde tamamlandı. Törende Amatör Spor Haftası ile ilgili konuşmalar yapıldı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, bu yıl ilki düzenlenen ve 13-19 Ekim 2014 tarihlerini kapsayan Amatör Spor Haftası’na büyük önem verdiklerini söyledi. Taşkesenligil, “Amatör Spor Haftası kutlamalarına katılmanız bizleri onurlandırmıştır. Sporun ve sporcunun önemini her yerde ve her zaman dile getirmek amacıyla bugün burada toplanmış bulunmaktayız. Her insanın profesyonel olmasa da spor yapmanın önemini bilmesi gerekmektedir. Bu vesile ile Erzurum ve ülkemiz için nice spor dolu günlere ” diye konuştu.

SPOR KÜLTÜRÜNÜ YAŞATAN RUH AMATÖR SPOR

Spor Genel Müdürlüğü Temsilcisi Kemal Köprücü de, Amatör Spor Haftasının gençlere spor kültürünü daha iyi kavraması yönünde ışık tuttuğunu belirterek, “Gençler bizim geleceğimizdir. Eğer sağlıklı ve dinç bir geleceğimizin olmasını istiyorsak, geleceğimiz, yarınlarımız olan gençlere gereken değeri verip onları yetiştirmeliyiz. Şuan aramızda bulunan 2014 yılında uluslar arası müsabakalarda başarılar elde etmiş sporcularımızı ve emek veren değerli hocalarını tebrik ediyor diğer sporcularımıza gerek ahlaki yönden gerekse de göstermiş oldukları başarılarıyla örnek olmasını temenni ederim” dedi. Amatör Spor Haftası Kutlama törenine Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Yakutiye Kaymakamı Ahmet Katırcı, Spor Genel Müdürlüğü Temsilcisi Kemal Köprücü, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Erzurum GHSİM Müdürü Fuat Taşkesenligil, Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Müdürü Ünal Bingül, TFF Erzurum Bölge Müdürü Metin Codur, ASKF Genel Sekreteri Burhanettin Andiç, yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Spor Koordinatörü Ahmet Çelebi ile diğer davetliler katıldı. Kutlamalarda Erzurum Gençlik Merkezi Müdürlüğü Bar ekipleri gösteri yaparken, halk müziği sanatçıları da mini bir konser verdi.

Editör

Son Güncelleme: 18.10.2014 12:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erzurumlu 2014-10-18 13:27:01

Tebrikler sayın il Müdürümüz çok başarılı geçti. Yeni görevinde başarılar dilerim