Altıparmak: Maç bizim üstünlüğümüzde geçti

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, TFF 1. Lig'in 14. haftasında 1-1 berabere kaldıkları Grandmedical Manisaspor maçının kendi kontrollerinde geçtiğini söyledi.

admin
admin
05 Aralık 2017 Salı 00:33
Altıparmak: Maç bizim üstünlüğümüzde geçti

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Altıparmak, sahalarında 2 puan kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirtti.

Maçta iyi performans gösterdiklerini aktaran Altıparmak, şu ifadeleri kullandı:

"Taraftarımıza 3 puan armağan etmeyi çok istiyorduk. Maç bizim üstünlüğümüzde geçti. Rakip takım maçın çoğunda yerde yatan, hiçbir pozisyon üretmeyen bir haldeydi. Biz çok iyiydik. Rakibin 1-9-1 taktiğiyle oynayacağını biliyorduk. Ona göre çalıştık. Maçın en güzel dakikalarında golü bulduk ve öne geçtik ama futbolda böyle basit goller yenebiliyor. Oyuncularımızın kazanma isteği çok üst düzeydeydi. Yediğimiz gole kadar maç bizim üstünlüğümüzle geçti. İlk yarı maçı koparabilirdik ama yapamadık. Üç puanı çok hak etmiştik."

Grandmedical Manisaspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan ise "Hızlı hücumla sonuca gitmeyi planlamıştık. Oyun geneline baktığımızda iki takım iyi mücadele etti. Bir puan aldığımız için sevinçliyiz." diye konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
MehmetAltıparmak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.