Ali, pabucu yarım. Çık dışarı oynayalım!

Ali, pabucu yarım. Çık dışarı oynayalım!

admin
admin
24 Ekim 2017 Salı 07:51
Ali, pabucu yarım. Çık dışarı oynayalım!

Vedat REFAYELİ

YALOVASPOR GÜMBÜR GÜMBÜR…

Yakından tanıdığım ‘Demirhancı’ bir çoğundan biliyorum. Erzurumlu futbolseverlerin artık sadece BB Erzurumspor’un değil, Yalovaspor’un maçlarını da takip ettiği bir sır değil. Bunun da sebebi buruk şekilde ayrılan Erzurumspor’un eski Başkanı Ali Demirhan’ın Yalovaspor’un başkanı olması. Demirhan’ın başkanı olduğu Yalovaspor bu hafta ikinci maçını oynadı ve bu ikinci maçından da sahadan farklı galip ayrıldı. Demirhan’ın takımı Yalova, il genelindeki Süper Amatör ligde mücadele ediyor. 54 yıllık bir kulüp Yalovaspor ve orada yaşayan herkes Ali Demirhan’ın bu kulübe başkan olmasını çok istiyordu. O da yapılan son kongrede başkan oldu ve süper amatör lige merhaba dendi. İlk maçında rakibini 12-0, ikinci maçta da 8-0’lık flaş galibiyetler aldı. İki maçta da kalesinde gol görmeyen Yalova’nın tam 28 kişilik oyuncu kadrosu var. Bu ligde en büyük rakipleri Armutluspor. Eğer süper amatör liginden birinci çıkarlarsa bal ligi için mücadele edecekler. Zaten hedef de önce bal sonra 3.lig. Ardından ikinci lig, TFF ligi ve sonrasında süper lig. Yöneticilerin çoğu paralı ve hepsi de takımlarını maçlarda yalnız bırakmıyorlar.

DEMİRHAN’IN ‘KEŞKE’Sİ VAR!

Kocaeli’de yapılan sürat pateni yarışlarından sonra geldiğim İstanbul’da uzun zamandır görüşemediğim Ali Demirhan ile biraraya gelmek ve biraz Yalovaspor’u, biraz da Erzurumspor’u konuşmak istiyordum. Telefonla başkanla konuştum ve Çarşamba günü için Beylerbeyi’nde buluşmak üzere randevulaştık. Ali başkan ile dün sabah yaptığım görüşmede Yalovaspor’un son durumunu konuşurken kısa da olsa Erzurum’u ve Erzurumspor’u konuştuk. Sadece şunu söyleyeyim ki Ali Demirhan istifa ettiğine pişman ve o gün için, ‘Sakin olmalıydım’’ diyor ama iş işten geçmiş bir kere, çok da oraya takılıp kalmamaya çalışıyor. Konuşurken sık sık ‘’Neye üzüldüm, biliyor musun?’’ diyor ve hep başka başka şeyler söylüyor. Belli ki anlatacak çok şeyi var. Ve son bir not. Ali Demirhan’ı çok hırslı gördüm. Çok kısa zaman sonrasında başkanı olduğu Yalovaspor ile BB Erzurumspor karşılaşırsa hiç şaşırmayın. Çok kısa zaman derken de en azından üç-dört sene sonra canım! Öyle hoppadana değil!

Editör

Anahtar Kelimeler:
Ali Demirhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.