Ali Demirhan amatör kümeye…

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’da iki yıl başkanlık yapan Ali Demirhan, Amatör kümede mücadele eden Yalovaspor’un yeni başkanı oldu.

admin
admin
02 Eylül 2017 Cumartesi 18:46
Ali Demirhan amatör kümeye…

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'da iki yıl başkanlık yapan Ali Demirhan, Yalovaspor'un yeni başkanı oldu. 2017-2018 sezonunda Yalova Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan yeşil-kırmızılılar, yeni başkanı Ali Demirhan'la birlikte profesyonel günlerine döndürmek için çalışacak.

ERZURUM’DA ŞARK DÖNEMİMİ TAMAMLADIM

Yalova'yı ve Yalovaspor'u çok sevdiğini belirten Yalovaspor'un yeni başkanı Demirhan, "Erzurumspor'da şark dönemimi tamamladım. Şimdi Yalovaspor'a hizmet zamanı. Takımımızı eski günlerine döndürmek için çok çalışacağız" dedi.

Yalova Belediyesi Meclis toplantı salonunda yapılan Yalovaspor olağanüstü genel kuruluna CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, AK Parti eski Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile Yalovaspor eski başkanlarının yanı sıra kongre üyeleri katıldı.

KULÜBÜN BORCU 4 MİLYON, BÜTÇESİ 517 BİN LİRA

Kongrede Yalovaspor'un borcunun 3 trilyon 982 bin TL olduğu açıklanırken, 2017-2018 sezonu bütçesinin ise 517 bin TL olarak belirlendi.

Bu yıl 54. Yılını kutlayan yeşil-kırmızılı ekibin kongresinde üyelerin tamamının oyunu alan Ali Demirhan, gelecek 3 yıl boyunca başkanlık koltuğunda oturacak. Demirhan'ın yönetim kurulu listesinde ise Onay Tuna, Ramazan Özçelik, Tuğrul Kaş, Yalçın Tekin Çetin ve Gökhan Öztürk bulunuyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.