ALGÜL KARDEŞLER HÜLYA AVŞAR CUPTA YARIŞACAK

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar Erzurum’u 20-22 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvasın’da temsil edecek olan iki bedensel engelli kardeş tenisçi olan Recep Algül ve Ahmet Can Algül’e başarı dileğinde bulundu.

13 Nisan 2012 Cuma 17:22
ALGÜL KARDEŞLER HÜLYA AVŞAR CUPTA YARIŞACAK
Tenis İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu ve Antrenörleri Vahdet Alaeddinoğlu ile Yıldırım Gündoğdu birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Çintimar’ı ziyaret eden iki kardeş tenisçi kendilerine güvendiklerini ve İstanbul’dan şampiyonlukla Erzurum’a döneceklerini söyledi.
Tenis İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu’da Hülya Avşar’ın önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getirdiğine işaret ederek, böyle bir turnuvanın düzenlemsi Erzurum’da bedensel engelli sporcuların tenise olan ilgisini artıracağını söyledi. Tozoğlu, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fatih Çintimar’ada bize sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.
Bedensel Engelli 15 yaşındaki yıldız tenisçi Recep Aygül ve 11 yaşındaki kardeşi Ahmet Can Algül, hedeflerinin Hülya Aşrar Cup’ı kazanarak Erzurum’a dönmek olduğunu söyledi. İki kardeş tenisçi, bunun için kendilerine güvendiklerini belirterek, İl Temsilcisi Alparslan Tozoğlu başta olmak üzere Antrenörleri Vahdet Alaeddinoğlu, Yıldırım Gündoğdu ve Ömer Said Alaeddinoğlu ile tenis camiasına şampiyonluk sözü verdi.

Editör

Son Güncelleme: 13.04.2012 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.