AKDAĞ’DAN TERMALSPOR’A TEBRİK ZİYARETİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ederek, Termalspor’u başarısından dolayı kutladı.

admin
admin
10 Mayıs 2016 Salı 01:04
AKDAĞ’DAN TERMALSPOR’A TEBRİK ZİYARETİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ederek, Termalspor’u başarısından dolayı kutladı. 

Erzurum’u hentbol tarihinde ilk defa süper ligde temsil edecek olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü’ne tebrik ziyaretleri sürüyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediyesi’ni ziyaret etti. Aziziye Belediye Başkanı ve Termalspor Onursal Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, Antrenör Ali Erzurumluoğlu ve Hentbol Şube Sorumlusu Erdinç Şıktar ile oyuncular tarafından kapıda karşılanan Akdağ, buradan makama geçerek başarılı ekiple bir süre sohbet etti.

Elde edilen başarının Erzurum açısından oldukça önemli olduğunu ifade eden Akdağ, Erzurum’un gelişmekte olan bir spor branşı hentbolda en üst ligde temsil edilmesinin oldukça önemli olduğuna vurgu yaparak, Başkan Orhan ve Kulüp Başkanı Gülakar ile teknik heyet ve oyuncuları tebrik etti. Prof. Dr. Recep Akdağ, ziyarette ayrıca Aziziye Belediyesi’nin çalışmaları ilgili de Başkan Muhammed Cevdet Orhan’dan bilgi aldı.

Aziziye Belediye Başkanı ve Termalspor Onursal Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Recep Akdağ’a nazik ziyareti için teşekkür etti. Termalspor kulübünü iki yıl önce kurduklarını ve ilk yılında ikinci ligden birinci lige, bu sezon da birinci ligden süper lige yükseldiğini kaydeden Başkan Orhan, “Yönetim, teknik heyet, oyuncu ve taraftar bütünleşmesi ile müthiş bir performans ortaya koyarak, Erzurum’un adını hentbolda süper lige yazdırdık. Ayrıca hentbol tarihinde ilk defa bir Erzurum ve doğu takımının süper ligde mücadele edecek olması bizim için büyük onur ve gurur vesilesi. İnşallah önümüzdeki sezon ilçemizi, ilimizi ve bölgemizi süper ligde layıkıyla temsil edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, ziyaret anısına Akdağ’a plaket takdim etti. Akdağ, yönetim, teknik heyet ve oyuncularla fotoğraf çektirerek, belediyeden ayrıldı.


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.