AHMET YILDIRIM’DAN 4 YÖNETİCİYE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla şampiyonluk hedefinden uzaklaşan BB. Erzurumspor'da fatura Teknik Direktör Ahmet Yıldırım'a kesildi. İstifa eden Yıldırım açıklamada bulunarak, “Takımın havasını bozan 4 yönetici oldu” dedi.

admin
admin
27 Mart 2017 Pazartesi 17:41
AHMET YILDIRIM’DAN 4 YÖNETİCİYE ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

BB Erzurumspor'u 3.ligden 2. lige taşıyan Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, dün Pendikspor mağlubiyetinin ardından istifa etti. Tecrübeli çalıştırıcı maçtan sonra kulüp başkanı Ali Demirhan ile görüşerek istifasını verdi.

Bugün BB. Erzurumspor tesislerinde istifasıyla ilgili açıklamada bulunan Yıldırım, takımın kötü gidişatına neden olan, ilk yarıyı lider tamamlayan takımın havasını bozan 4 yönetici olduğunu söyledi.

Yıldırım basın toplantısında şunları söyledi:

“Bu sene sezon başında çok farklı olaylar olmaya başladı. 3- 4 kişi içerisinde, yönetim içerisinde. Bunlara karşı dik durduk. Takımımızı bozdurmak istemedik. Ta ki devre arasına kadar. Devre arasında bizim oyuncumuz mavi çorap giydi diye tepki çekti. Devre arası Murat Aslar, Zafer Aynalı, Tuncay Atasever, doktor maalesef bunların sayesinde takım bozuldu. Yönetim kurulu kararıyla oyuncular kadro dışı kaldı dendi. Halbuki yönetim kurulunun böyle bir kararı yoktu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen toplantı yaptığında bunu dile getirdiler. Giderayak bir şeyleri bozmak istemiyorum. İstediğim şey şu. Bu takım çok iyi bir takım, bu takımda çok iyi bir arkadaşlık var. Ama 4 tane kendi şehrine, kendi takımına kötülük eden adam var ben bunu söylüyorum. Birisi Murat Aslan, birisi Zafer Aynalı, birisi Tuncay Atasever, birisi doktor. Dün istifa ettik bunların dördü bir kafede eğleniyordular. Güvenlik kamerası görüntüleri de var. Bu şehre yönetim içerisinde olup dışarı çıkan insanların destek vermesi gerekiyor. Hedefleri birinci sırada geçen sene şampiyon olduğumuzda Yunus ağabeyi yemekti, Yunus ağabeyi yönetimden çıkardılar. Serkan Taş futbolu bilen Erzurumspor’da oynamış değerli bir insan, futboldan başka hiçbir dedikodu yapmayan bir insan Murat Aslan onu yedi. Arkasından Uğur, Yüreksever’i yemeye çalıştı. Onu başaramadı. Ondan sonra futbolcuları yemeye çalıştı, başardı. Fahri’dir, Engin’dir, Serhat’tır, Ertan’dır diğer genç çocuklarla birlikte aile ortamımızı bozdular bizim. Bunun akabinde sıra bize geldi. Kocaeli Birlik maçından sonra taraftarların birkaç taş atmaları var. Bu adamları da gönderenler belli. Bunlar başkanın hastalığından faydalanıp bunları yapmaya gayret etmişler. Bunları hepsi Ali başkanı aşağı indirebilmek için. Mehmet Sekmen, Ali Demirhan’a hep sahip çıktı. Bu şehrin taraftarı Erzurumspor’a sahip çıksınlar. Başka Erzurumspor yok. Geçen sene şampiyon olduğumuzda heykeli dikeceğiz diyen adamlar dün yenildiğimiz de küfür ederek bağırıyorlar. Bu çok etik değil. Son 5 hafta kalmış, biz ayrılmışız. Gönül isterdi ki sezonu tamamlayalım. Takım için tamamlayalım, arkadaşlık için tamamlayalım. Bir emek harcadık onun için tamamlayalım. Ama bu tür etkenlerden dolayı bırakmak zorunda kaldık. Bizim geçen sene şampiyonluk primi var. Bütün oyunculara dağıtıldı. Bizim şampiyonluk primi dün verildi. Senet olarak verildi. Dün maç istemediğimiz duruma gelince senetleri geri almak için Zafer Aynalı’nın arayarak geri almaya çalışması. Bunlar hiç şık olmayan durumlar. Bizim takımımızın havasını bozan bu saydığım kişiler. Takım havasının bozulması bizi bu duruma getirdi. Biz çok uğraştık başarılı olabilmek için. Maalesef olmadı. Bu dört arkadaş hariç diğer herkese bu şehirde hakkım helaldir.“

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.