ADAM GEÇER TOP GEÇMEZ

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un savunmasında başarılı maç çıkartan Fatih Gültekin ile genç patneri Erdinç Pekgöz, Pazar günkü Arsin maçında da iyi bir performans göstereceklerini söyledi.

16 Şubat 2013 Cumartesi 00:30
ADAM GEÇER TOP GEÇMEZ
Nurullah PALA

Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da savunmanın iki önemli silahı Fatih Gültekin ile Erdinç Pekgöz, zorlu Arsinspor maçı öncesinde rakip forvetlere göz dağı verdi. Dede Çelik’in sakatlığı nedeni ile Çorum ve Kocaeli maçlarında Teknik Patron Taşkın Güngör tarafından savunmada görev verilen ve bu görevi en iyi şekilde yerine getiren Erdiç Pakgöz ile sezon başından beri savunmanın değişmez ismi olan Fatih Gültekin, Arsinspor forvetine geçit vermemeğe hazırlanıyor. Mavi-beyazlı takımın penaltısı olan ve özellikle de kritik kafa golleri ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor’a hayat veren Fatih Gültekin, “Arsin’de penaltı kazanırsak, yine atarım. İleri çıkışlarımda da gol atmak için elimden geleni yaparım” dedi. Kocaelispor maçında rakip forvete hava toplarında üstünlük sağlayan ve başarılı bir performans sergileyen Erdinç Pekgöz de Pazar günü oynanacak olan Arsinspor maçında görev verilmesi halinde başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Editör

Son Güncelleme: 16.02.2013 00:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Doğrucu 2018-04-19 14:30:35

Üst düzey stoperler olduğunu düşünmüyorum. Lokalik ve hamle bilgisi sıfır oyuncular.