ADALET DUYGUSUYLA HAREKET ETTİM

Erzincan Refahiyespor maçının değerlendirmesini yapan Teknik Patron Yavuz İncedal, “Hazırlık maçlarının tümünde 1’den 27. Adamımıza kadar herkese adalet duygusu ile hareket edip forma verdim. Ama Refahiye ile Pazar günü evimizde oynayacağımız son hazırlık maçında ligde oynayacak 11 oyuncudan 10’unun belli olacağı bir kadroya şans vereceğim” dedi.

20 Ağustos 2013 Salı 00:32
 ADALET DUYGUSUYLA HAREKET ETTİM
Nurullah PALA - ERZURUM

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Erzincan Refahiyespor’la oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri hazırlık maçının değerlendirmesini yaptı. Tecrübeli teknik adam, şu ana kadar oynadıkları hazırlık maçlarında hep futbolcularının son durumunu görmek için şans verdiğini ve Refahiye maçında da buna benzer bir seçeneği sahaya yansıttıklarını belirtti. İncedal, “Ben Bolu’da oynadığımız maçlar ve Erzincan’daki hazırlık maçında hep adelet duygusu içerisinde hareket edip, 1.adamımızdan kadrodaki 27. Adamımıza kadar herkese adalet duygusuyla forma verip, şans bulmalarını sağladım. Ama Pazar günü kendi sahamızda lig öncesinde oynayacağımız sezon açılışı maçında böyle olmayacak. Kadromuzda lig maçında sahaya süreceğimiz 11 futbolcudan 10’unun belli olacağı bir kadroyu sahaya süreceğim” dedi.
Savaşan ve koşan futbolcu oynayacak
Erzurum Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Yavuz İncedal, kendi futbol mantalitesinde koşmayan ve mücadele etmeyen futbolcuya oynama hakkı tanımadığına işaret ederek, “Burası Erzurum Büyükşehir Belediyespor, burası şampiyonluğa soyunmuş bir kulüp ve bizde bu hedefler için buradayız. Koşmayan ve oturduğu yerden forma bekleyen isimlere kusura bakmasınlar forma veremem. Ama hazırlık maçları farklıydı. Orada adalet duygusu ile hareket ettim. Lig maçları öğle değil, hata kaldırmaz. Biz Erzurum için en iyisini sahada yapacak kadroyu ligde taraftarımızın huzurunda sahaya süreceğiz” dedi.
Refahiye kazanmayı hak etti
Hazırlık maçı dahi olsa özellikle Refahiyespor’un ilk yarıdaki oyunu iyi galibiyeti hak ettiğini belirten Teknik Patron İncedal, “İkinci yarı ise iki takımda çok açık bir oyunu tercih etti. Erzincanlı futbol severler çok zevkli ve heyecanlı bir futbol maçı izledi. Hazırlık maçından çok sanki bir puan mücadelesi vardı sahada. Böyle bir futbol nedeniyle iki takımıda tebrik etmek gerekir” dedi. Erzincan’a 2.5 saatlik bir yolculuk sonrası ulaştıklarını ve şehre gittiklerinden kısa bir süre sonra maça başladıklarını belirten İncedal, “Bu tür durumlardan şikayetçi değilim. Ama bir de futbolun gerekli var. Bunu da gözardı etmemek gerekir. Yol yorgunluğu futbolcularıma yansıdı” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 20.08.2013 00:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 2013-08-22 15:34:49

takımı iyi buldum kaynaşma çabul olursa harika takım