ABDULLAH AVCI DÖNEMİ SONA ERDİ!

Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Türkiye Futbol Federasyonu ile karşılıklı anlaşarak Milli Takımlar bünyesindeki görevlerinden ayrıldığını açıkladı.

20 Ağustos 2013 Salı 19:25
ABDULLAH AVCI DÖNEMİ SONA ERDİ!
A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı istifa ettiğini açıkladı.
17 Kasım 2011'de başladığı görevlerinde 21 ay boyunca gururla ve onurla hizmet ettiğini belirten Avcı, "Futbolun içinde kazanmak da kaybetmek de olduğu gibi birlikte çalışmak da ayrılmak da var. Ben de ayrılmanın en doğru karar olduğunu düşündüm ve bu görüşümü Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören ile paylaştım. Başta şahsı olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim" dedi.
TFF'DEN AÇIKLAMA
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın istifa kararını DHA'ya değerlendirdi. Demirören, Abdullah Avcı ile karşılıklı konuşup anlaştıklarını belirterek, "Herhangi bir pürüz yok, karşılıklı konuşup anlaştık. Abdullah Avcı'nın ayrılışı da böylece gerçekleşti" dedi.
"A Milli Takım Teknik Direktörlüğü'ne Fatih Terim mi gelecek" sorusu üzerine de Demirören, "Her şeyin hayırlısı. Milli Takım'ı en iyisine devredeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" ifadesini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 20.08.2013 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.