98 RUHU CANLANACAK

Pazar günü kendi evinde ligin ilk maçında Elibol Sandıklıspor ile karşı karşıya gelecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Erzurumspor’un Süper Lige adını yazdırdığı 1998 ruhunu yeniden şehre yaşatmak istiyor.

30 Ağustos 2013 Cuma 13:45
98 RUHU CANLANACAK
Nurullah PALA

Erzurum Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 16.00’da oynayacağı  Elibol Sandıklıspor maçının hazırlıklarını bugün yapacacağı çalışma ile tamamlayarak maç için kampa girecek. Teknik Patron Yavuz İncedal, yardımcıları Gökhan Kaynak, Rıfkı Ekenler ve kaleci antrenörü Cengiz Tarım yönetiminde yeni sezona başlayacak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, yenilenen kadrosu ile şampiyonluğu hedefliyor. 3. Ligde mücadele ettiği üçüncü sezonunda şampiyon olmayı planlayan Erzurum ekibi, Erzurumspor’un 1998 yılında Erzurum’a yaşattığı ruhu ve heyecanı yaşatmak için kolları sıvadı. Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un takım kaptanı Fatih Gültekin, taraftara 98 ruhunu yaşatmak istediklerini söyledi. Bu sezon Erzurum’un plakası olan 25 numaralı forma ile maçlara çıkacak olan takım kaptanı Fatih Gültekin, yine takımının kritik gollerine imza atmak içinde savaşacak. Defansta oynamasına rağmen geçen sezon attığı kritik kafa golleri ve penaltı golleri ile Mavi-beyazlı takıma hayat veren Fatih Gültekin, bu sezon şampiyon olmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Tecrübeli takım kaptanı, “Taraftarımızın da desteği ile 98 ruhu yeniden canlanacak” dedi.
Şampiyonluk için buradayız
Pazar günü saat 16.00’da Elibol Sandıklıspor’la karşılaşacak olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor, ilk maçından sahadan üç puanla ayrılıp, taraftarına galibiyet zaferi yaşatmak istiyor. Erzurum ekibinin hocası Yavuz İncedal, Erzurum’a şampiyonluk sevinci yaşamaya geldiklerini belirterek, “Bizim için yeni bir şehir, yeni bir yönetim, yeni bir taraftar ve yeni bir futbolcu gurubu var. İnanıyorum ki, birlik beraberlik içinde Erzurum’u layık olduğu yere taşıyacağız. Yönetimimiz ve taraftarımızın beklentilerine cevap vereceğiz. Bizlerin en büyük destekçisi olan Erzurum halkına ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’e sevinç yaşatmak için elimizden geleni yapıcağız. İnşallah, sezon sonunda tüm Erzurum’un arzuladığı tablonun ortaya çıkmasını sağlayacağız ve takımı şampiyon yapacağız. Bizde buraya ekip olarak şampiyonluk sevinci yaşamaya geldik” diye konuştu.
Takım Sandıklı maçı öncesi pür neşe
Pazar günü saat 16.00’da oynayacağı zorlu maçın provasını Erzurum GHSİM Yeni Çim Sahasında yapan Erzurum Büyükşehir Belediyespor’da futbolcularda galibiyete kenetlendi. Mavi-beyazlı futbolcular, “Taraftarımızın karşısına çıkacağımız için çok mutluyuz. İnşallah Pazar günü galip gelir, onları mutlu ederiz. Bu sezon şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarımızın da maçlarda tribünleri doldurmasını istiyoruz. İnanıyoruz ki, Pazar günü taraftarımız bizleri yalnız bırakmayacak ve Kazım Karabekir Stadı’nın tribünlerini dolduracak” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 30.08.2013 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.