5 TAKIM LİGDEN ÇEKİLDİ

Erzurum’da U19 Gençler Ligi'nde yer alan 5 takım, hakem hatalarını protesto etmek için maça hakemsiz çıkıp, lig müsabakalarından çekildi.

08 Eylül 2013 Pazar 15:55
5 TAKIM LİGDEN ÇEKİLDİ
Erzurum'da U19 Gençler Ligi'nde yer alan Demirspor, Harp-İşspor, TRT Erzurumspor, İl Özel İdarespor ve Palandöken Belediyespor kulüpleri hakem hatalarını protesto etmek için ve mücadele ettikleri ligde spor ahlaklı ile bağdaşmayan tutum ve davranışları öne sürerek U19 Gençler Ligi'nden çekilme kararı aldılar. Bugün oynanacak olan TRT Erzurumspor-Palandöken Belediyespor maçında futbolcular sahaya çıkarak kardeşlik mesajları verip, hakemsiz 5 dakika futbol oynadılar. U19 Gençler Ligi'nde toplam 8 takım yer alırken, 5 takımın çekilmesi üzerine ligde Yakutiyespor, Yolspor ve Büyükşehir Belediyespor kaldı.
Ligin düşmesi bekleniyor.Bundan sonraki hiçbir maça çıkmayacaklarını söyleyen kulüp yöneticileri, “Sporun dostluk ve kardeşlik felsefesine aykırı olarak bir buçuk yıldır spor ahlakı ile bağdaşmayan tutum ve davranışların sebebi ile kulüpler U19 müsabakalarından çekilme kararı aldık. Ligde 8 takım yer almaktadır. Bu takımlardan 5 tanesi olayları protesto ederek ligden çekiliyor. Geriye 3 takım kaldı. 3 takımla da ligin devam etmesi mümkün olmayacağı için bir an önce bu sorunların önüne geçilmesini istiyoruz. Hakem hatalarını protesto etmek içinde futbolcularımız sahada 5 dakika kendi aralarında hakemsiz maç yapacak” şeklinde konuştular.

Editör

Son Güncelleme: 08.09.2013 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.