20 KİŞİ İLE KATILDILAR 16 MADALYA KAZANDILAR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullararası Karate Şampiyonası Elazığ’da yapıldı.

17 Şubat 2015 Salı 09:00
20 KİŞİ İLE KATILDILAR 16 MADALYA KAZANDILAR
Şampiyonaya katılan Erzurumlu karateciler büyük bir başarı gösterdi. 20 kişi ile şampiyonaya iştirak eden Erzurum 16 madalya ile tatamiden ayrıldı. Müsabakalarda Erzurum 3 altın madalya, 3 gümüş ve 10’da bronz madalya olmak üzere toplam 16 madalya ile turnuvayı tamamlayıp, Erzurum’a döndü. Karate Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, elde ettikleri başarının çok önemli olduğunu belirterek, büyük bir gurur yaşadıklarını söyledi. Aynı zamanda Karate Federasyonu Teknik Kurul Üyesi olan Çelebi, tüm sporcu ve antrenörleri kutladı. 

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Elazığ’da yapılan okullararası karate şampiyonasında 16 madalya kazanan Erzurum kafilesini kutlarken, “Karatecilerimizin elde ettiği büyük başarı bizi mutlu etmiştir. Tüm antrenörleri ve sporcularımızı kutluyorum” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 17.02.2015 09:50
Anahtar Kelimeler:
Erzurum.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.