Ülkeyi Genelde ve yerelde İdare eden Yöneticilerimizin Dikkatine
15 Temmuz darbe kalkışması ile Ülkemizi ve Milletimizi Uluslararası taşeronluğunu yaptığı devletlerin kuşatması ve kontrol etmesini sağlamak amacı ile kurulan ve yıllarca milli ve manevi değerlerimizi sömüren,
Milyonlarca insanı bu değerler etrafında aldatan, kandıran ve alçakça kullanan Feto terör örgütünün başta İslama, ülkemize ve milletimize vermiş olduğu zarar ve ihanetle yetinmeyip
Şimdide toplumumuzun herkesiminde mağduriyetlere yol açacak itirafçıları aracılığı ile Yen'i ihraçlara sebep olmakta bu yolla devletin ve siyasetin içindeki kripto örgüt mensuplarını kamufle cihetine gitmektedir.!
Bürokratik ve siyasi uzantıları ile pratikte bu örgüte hiç dahil olmamış, aranan paralel kriterlerle örtüşmeyen, çok basit gerekçeler ve itirafçıların mesnetsiz gerçek dışı iftiralarından yola çıkarak mağduriyeti toplumun herkesiminden geniş kitlelere yayılmasını sağlayarak toplumda öfke ve reaksiyon psikolojisi algısını oluşturmaya ve yönlendirmeye çalışarak.!
Yeni Kapı ruhu ile alevlenen Milli birlik ve ruhunu yaralayacak, ortadan kaldıracak algı yönetilmektedir
Bunun son dönemlerde ki örneği son dönem ihraçların yoğunlukla terör örgütünde aktif rol oynamış sonradan itirafçı olarak darbeye karşı sağlanmış milli birliği zedelemek üzere verdikleri ifadelerle ihraçlarına sebep oldukları binlerce ülkücünün ihraçla karşı karşıya kalmasıdır.!
Sebebi ise kendi siyasi menfaatine rağmen önce ülkem diyen ülkücülerinde mağdur edilerek
Gerek, uzun zaman sonra ülke menfaatleri adına birbirine uzak kutupların birleşmesini, vatan müdafaası azmi ve iradesini kırmak
Gerek Ülkücülerin devlete ve millete verdikleri desteği , iktidarla restleştirerek bitirmeye çalışmak
Gerekse iktidarı ve ülkeyi içinden çıkılmaz bir öfke kıskacına sürükleyerek darbe ile başaramadıklarını iç kargaşa ile nihayetlendirmektir.!
Uluslararası spekülatörlerin ekonomik dış hamleleri ile de toplumun en yumuşak karnı ekonomik olumsuzluklar ise ilerde bu toplumsal rahatsızlığın tuzu ve biberi olacaktır.!
Bu sebeple açığa almaların, bu güne kadar yapılan bütün ihraçların teröre bizatihi katılanların dışındakilerin titizlikle irdelenmesi, araştırılması , sorgulanması , itirafçıların beyanlarının çok hassas irdelenmesi ülkemizin ve milletimizin milli birliği, güvenliği ve bütünlüğü açısından çok hassas ve elzemdir.!
selam-saygı-dua...
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.