ZAFER TARIKDAROĞLU, KÖPRÜKÖY’DE AK PARTİ RÜZGARI ESTİRDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, Köprüköy ilçesinde AK Parti rüzgarı estirdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Tarıkdaroğlu, Dumankaya başta olmak üzere bağlı mahalle köyleri de ziyaret etti.

30 Nisan 2015 Perşembe 08:57
ZAFER TARIKDAROĞLU, KÖPRÜKÖY’DE AK PARTİ RÜZGARI ESTİRDİ
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, Köprüköy ilçesinde AK Parti rüzgarı estirdi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Tarıkdaroğlu, Dumankaya başta olmak üzere bağlı mahalle köyleri de ziyaret etti. 

AK Parti’nin Erzurum ve ilçelerindeki seçim çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Türkiye’nin en genç milletvekili adayı olan Zafer Tarıkdaroğlu da, seçim çalışmaları kapsamında Köprüköy’de temaslarda bulundu. Köprüköy Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş ve Belediye Başkanı Osman Belli’yi makamlarında ziyaret ederek çalışmalarına başlayan Tarıkdaroğlu, partisinin Köprüköy İlçe Başkanı Rıdvan Karasu ve beraberindeki partililerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu, kahvehanelerde organize edilen sohbet toplantılarına katıldı.

“EKONOMİK KRİZLERİ ASLA UNUTMAYALIM!”

Çaldığı her kapıda güler yüzle karşılanan Zafer Tarıkdaroğlu, esnaf ziyaretlerinde ise, adeta baş tacı edildi. İlçe esnafıyla sohbet eden Tarıkdaroğlu, AK Parti hükümetleri öncesinde yaşanan ekonomik krizler ve sıkıntıları günlerin unutulmaması gerektiğini kaydederek, “Esnaf ve ticaretçilerimiz herkesin malumu olduğu üzere son 12 yıldır Türkiye’de ekonomik istikrarın nimetlerinden istifade ediyor. Bundan önce böyle miydi? Siyasi istikrarsızlıklar yüzünden artarda gelen ekonomik krizler, cebimizdeki parayı pula dönüştürdü. Kazancımız eridi, gitti. Fakat şimdi böyle bir durumdan kesinlikle söz edilemez. Dünyanın dört bir yanında ekonomik buhranlar yaşanırken, Türkiye’de en küçük bir olumsuzluk yaşanmıyor. Çünkü AK Parti hükümetleri, Türkiye ekonomisini sağlam temeller üzerine inşa etti” diye konuştu.

TARIKDAROĞLU: TERCİHİMİZ AK PARTİ OLMALI

7 Haziran’daki seçimlerin AK Parti hükümeti ve 2023 hedefi doğrultusunda büyük önem taşıdığının altını çizen Zafer Tarıkdaroğlu, Türkiye’nin ulaştığı bu noktanın kesinlikle heder edilmemesi gerektiğini vurguladı. Tarıkdaroğlu, “Köprüköy için, Horasan için, Pasinler, Tekman, Karayazı, Tortum, Hınıs ve Karaçoban için; kısaca Erzurum için bu bölge için ve her şeyden önemlisi Türkiye ve Türkiye’nin yarınları için 7 Haziran’da tercihimizi AK Parti’den yana yapalım” ifadelerini kullandı. 

Editör

Son Güncelleme: 30.04.2015 09:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.