YILMAZ’DAN ANLAMLI HEDİYE

Tatili fırsat bilen ve “hizmeti vatandaşın ayağına getirdik” diyerek sıkıntıda olan herkesin derdine çare olmaya çalışan Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, gittiği her köye Türk Bayrağı götürüyor, karşılaştığı her vatandaşın göğsüne bir ay-yıldızlı rozet takarak hediyenin en anlamlısını veriyor.

19 Ağustos 2013 Pazartesi 08:34
YILMAZ’DAN ANLAMLI HEDİYE
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) tatile girmesinden sonra memleketine gelen ama dinlenme yerine çalışmayı tercih eden ve sorunu, sıkıntısı olan vatandaşların yaralarına merhem olmaya gayret gösteren Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, önüne gelenin yakasına ya ay-yıldızlı bir rozet takıyor, ya da “her evin penceresinde bir bayrak olmalı” diyerek, özellikle köylere hediyenin en anlamlısını gönderiyor.
Evinin önündeki parkın direklerine Türk Bayrağı astıran Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, geçtiğimiz gün kendisini ziyarete gelen bir grup Horasanlı köy muhtarlarına bayrak hediye etti. 8 ayrı köyün muhtarına, hane sayısına göre bayrak hediye eden Yılmaz, “Sizden bu bayrakları köylerinizdeki evlerin pencerelerine astırmanızı rica ediyorum” dedi ve yakalarına rozet taktığı muhtarlardan bu anlamda söz aldı.
Bağımsızlığımızın sembolü, rengini şehit kanlarından alan ay-yıldızlı bayrağımızın yurdun her yerinde dalgalanması gerektiğini vurgulayan Adnan Yılmaz, “Memleketimde her ev ve işyerinde şanlı bayrağımızı görmek beni son derece mutlu ediyor, edecektir de. Ankara’dan gelirken bir miktar bayrak ve rozet getirdim. Bunları özellikle köylerimizden ve ilçelerden bizi ziyarete gelen vatandaşlarımıza veriyor, bir birlik bilinci oluşturmaya gayret gösteriyorum” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 19.08.2013 08:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.