YILMAZ, BÜYÜKŞEHİR ADAYINI AÇIKLADI

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmesinden sonra Erzurum'a gelen AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz, ilçeleri geziyor.

28 Temmuz 2013 Pazar 15:32
YILMAZ, BÜYÜKŞEHİR ADAYINI AÇIKLADI
Ramazan nedeniyle çalışmalarını akşam yapan Yılmaz, köylere gidiyor, ilçelere uğruyor ve seçmenlerine partisinin önümüzdeki dönemde izleyeceği politikaları anlatıyor.
Büyükşehir Yasası nedeniyle belediye statüleri sona erecek olan Tortum'un Pehlivanlı, Bağbaşı ve Serdarlı Beldeleri'ne gönül alma ziyaretinde bulunan Adnan Yılmaz için düzenlenen iftar yemeği yağmur altında gerçekleşti. Serdarlı Belediye Başkanı Muammer Yiğiter'in bahçede verdiği iftar, bastıran yağmuran rağmen ilgi büyük oldu. İftar yemeğine Adnan Yılmaz'ın yanısıra Narman Belediye Başkanı Ahmet İşleyen, Tortum Belediye Başkanı Hasan Çakmak ve AK Parti İl Teşkilat Başkanı Dursun Yıldız ile belediye meclis ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
BİZİM BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZ BELLİ
Yağmur altında yapılan iftarın ardından Uzundere'nin Kirazlı Köyü'ne geçen Yılmaz ve beraberindekiler, burada köylülerle biraraya gelerek sohbet etti. Sohbette partisinin bugüne kadar izlediği politikaları anlatan Yılmaz, "Eğer bugün biz iktidardaysak ve gücümüzü de her geçen gün biraz daha artırıyorsak, bu, sizin verdiğiniz destek sayesindedir ve bu şerefin en büyük payı da size aittir" dedi. Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesinden sonra ilçelerin ve köylerin de bütçeden ciddi anlamda pay alacağına işaret eden Yılmaz, bir vatandaşın, "Partinizin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli mi?" sorusuna "belli" cevabı verdi. Yılmaz, kısa sureli şaşkınlığı, "Bizim adayımız, sayın başbakanımız kimi emretmişse odur" diyerek giderdi.

Editör

Son Güncelleme: 28.07.2013 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bir Vatandaş 2013-07-28 17:53:09

güya bir milletvekili..daha doğrusu söyledikleri itibariyle başbakanın emir erlerinden olduğunu ispatlıyor. ülkedeki seçim sistemi ve demokrasi! tartışmalı.şimdi düşünün ki bir partide kimin bir ilin belediye başkanı olacağına parti başkanının "emriyle" karar veriliyorsa bu partide "parti içi demokrasi"den söz edilebilir mi? güya halkın oylarıyla seçilen bir milletvekili!! başbakanın emrinden bahsediyor. peki bu durumda bu milletvekilini!! seçen halkın iradesi başbakanın emrine ram olmuş denebilir mi?