YILMAZ: BU SENE NEVRUZ HOŞ GEÇMEDİ

Erzurum'da incelemelerde bulunan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Şırnak'ın Cudi dağında teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen 5 özel harekat polisine Allah'tan rahmet dilerken, olaylı Nevruz kutlamalarına da tepki gösterdi.

22 Mart 2012 Perşembe 08:38
YILMAZ: BU SENE NEVRUZ HOŞ GEÇMEDİ
Erzurum'da Atatürk Üniversitesi Tekno Kent'te incelemelerde bulunan Bakan Yılmaz, gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. Bugün 5 polisin şehit edilmesiyle ilgili başsağlığında bulunan Bakan Yılmaz, olaylı nevruz kutlamalarına tepki gösterdi.
Bakan Yılmaz, "Toplumsal huzur son derece önemli. Bizim ülkemizin toplumsal huzura ihtiyacı var. Tabi ki Nevruz kutlansın şenliklice, herkesin birbiriyle kaynaştığı bir şekilde geçsin. Arzumuz bu. Bu tür hadiselerin ideolojik, siyasi içerik içinde toplumun huzursuzluğuna vesile olacak olaylara sahne olması hiç hoş değil.İnşallah Türkiye bunları da aşacak. Önümüzdeki dönemde, daha demokratik bir Türkiye'de inşallah bu tür hadiselerle olmayacak. Nevruz bu sene hoş geçmedi" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.03.2012 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.