YIKICI: BİZ TÜRKİYE'NİN PARTİSİYİZ

Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, 25 Ocak Pazar günü İstanbul Beşiktaş’taki Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törenle partilerine Milletvekili ve büyük seçmen katılımının binin üzerinde olacağını açıkladı.

25 Ocak 2015 Pazar 08:32
YIKICI: BİZ TÜRKİYE'NİN PARTİSİYİZ
Merkez Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Abdurrahim Karslı tarafından görkemli bir katılım programının düzenleneceğini açıklayan Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, yeni partililerin katılımı ile aralarında işadamı, bürokrat, ekonomist, sanatçı, hukukçu ve eski ve yeni politikacıların da bulunduğu çok sayıda kişinin Merkez Parti’ye katılımı ile Türkiye'de demokrasinin yeniden ayağa kalkmasına güç vereceğini belirtti.

"BİZ TÜRKİYE'NİN PARTİSİYİZ"

Merkez Parti'nin 2015 seçimlerine start verdiğini belirten Merkez Parti Erzurum İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, "Türkiye Büyük Millet Meclisindeki beşinci parti konumunda olan Merkez Parti, önümüzdeki günlerde partiye katılacak başka Milletvekilleri ile kısa sürede grup kurma imkanını elde ederek Türk siyasine adil bir denge getirecektir. Her şey Pazar günü yapılacak Merkez Parti katılım toplantısında gözler önüne serilecek. Şu anda partimize diğer siyasi parti mensupları tarafından büyük ilgi ve teveccüh gösterilmektedir. Biz cemaatin partisi değil, Türkiye'nin partisiyiz, bizim kapımız her görüşe açık olan bir partiyiz." dedi.

PALANDÖKEN İLÇE BAŞKANI BAKIRCI,"MERKEZ PARTİ CUMHURİYETİMİZİN TEMİNATI"

Palandöken İlçe Başkanı Orhan Bakırcı ise, üye çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “2015 seçimlerine hazır olarak giriyoruz. Ortak fikir ve ortak akıl ile aydınlanma, demokrasi, hürriyet ve cumhuriyetin teminatı ile 72 milyonun partisi olma amacıyla kurulan partimiz ile 2015 seçimlerinde başarı olacağımıza inanıyorum.” Dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.01.2015 08:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.