YEŞİLYURT’TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

29 Ekim 2014 Çarşamba 00:38
YEŞİLYURT’TAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt 29 Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümünü milletçe büyük bir gurur ile kutluyoruz. Bu milletin canı pahasına, büyük fedakarlıklarla kurduğu Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak hepimizin en önemli sorumluluğudur" dedi.
Yeşilyurt, "Bu ülkenin evlatları Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmektedirler. Ak Parti olarak bu milli şuur çizgisinde, hedeflerimizden biri olan 2023 hedefi ile Cumhuriyetimizin 100.yılına Hep Birlikte Yeni Türkiye’nin inşasını tamamlayarak gireceğiz. Bu duygularla başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularıyla anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 29.10.2014 00:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.