Yazıcı, ilçeleri adım adım geziyor

“Süreç dar yapılacak çok iş var'' diyen MHP Erzurum Milletvekili aday adayı Ahmet Gökhan Yazıcı, Erzurum'da sahaya hızlı iniş yaptı.

admin
admin
12 Mayıs 2018 Cumartesi 13:06
Yazıcı, ilçeleri adım adım geziyor

Seçim çalışmalarına ilçelerden başlayan Yazıcı, Hınıs, Karayazı, Karaçoban, Köprüköy, İspir, Pazaryolu, Aşkale, Tortum, Uzundere ve Aziziye İlçesine çıkarma yaptı. Gittiği ilçelerde teşkilat mensuplarıyla vatandaş ve esnafla bir araya gelen Yazıcı, kendisini tanıtarak görüşlerini aktardı. Erzurum'da herkesin destekçisi olan Yazıcı, gittiği her ziyarette esnafın sorunlarını dinleyerek çözümü için de gerekli yerlere taşıdı.

Karaçoban’daki tek doktorlu sağlık problemlerinin de, Horasan’daki halk sağlığını olumsuz etkileyen içme suyu sıkıntısının da, Ilıca’nın ve birçok ilçenin göç etme problemlerinin de, çiftçinin, esnafın sorunlarının da, özellikle vatanı ve milleti sevmekten başka bir endişesi olmayan liyakat ve ehliyet sahibi ülkücülerin hala daha kurumlarda ötekileştirilmesinden, haklarının teslim edilmeyişinin farkında olunmasını sağlamaya çalıştığı dile getiren Yazıcı, ilçe gezilerinde partililerin yanısıra vatandaşlarla ve esnafla görüşüyor. Ahmet Gökhan Yazıcı, gördüğü ilgiden memnuniyet duyduğunu belirterek, ''Bizlere gösterilen yakın ilginin odağı liderimiz Devlet Bahçeli'ye ve Ülkücülere olan sevgi. Bunun farkındayız ve gittiğimiz ilçelerde halkımızın bizlere gönül kapılarını açması memnuniyet verici birşey. İnşallah bu tablo 24 Haziran seçimlerinde sandığa yansır. Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Nasip olur ve görev verilirse, Cenab-ı Allah bizi milletimize, hemşerilerimize, ülküdaşlarımıza mahcup etmesin dualarımla bu şerefli millete hizmet etmekten onur duyarım.” diye konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.