YAVİLİOĞLU: “GAZİLERİMİZ ŞEREF VE ONURUN TİMSALİDİR”

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, ‘Gazilik’ unvanının önemine dikkat çekerek, “Gazilerimiz şeref ve onurun timsalidir” dedi.

19 Eylül 2012 Çarşamba 17:06
YAVİLİOĞLU: “GAZİLERİMİZ ŞEREF VE ONURUN TİMSALİDİR”

AK Parti Erzurum Milletvekili Dr. Cengiz Yavilioğlu, ‘Gazilik’ unvanının önemine dikkat çekerek, “Gazilerimiz şeref ve onurun timsalidir” dedi. 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Milletvekili Yavilioğlu, “Tarih boyunca hür ve bağımsız yaşamış Türk milleti, işgal ve esarete alışık olmayan asil ve büyük bir millettir. Aziz milletimiz tarihinde vatanı  uğrunda defalarca savaşmış ve birçok insanını şehit ve gazi vermiştir. Muharip gazilerimiz harbe katılıp vatanı için savaşmış, vatanseverliğin yaşayan abideleri ve kahramanlarımızdır. Türk milleti için şehitlerimiz nurlanmış,  gazilerimiz onurlanmış şahıslarımızdır” dedi. Gazileri baştacı ettiklerini ifade eden Yavilioğlu, “Düşmana karşı şerefle vatanını korumuş, mücadele etmiş şehitlerimizin ruhlarını huzurlu ve onurlu kılmamız için savaş arkadaşları gazilerimize hak ettikleri değeri vererek, onları her yerde ve her zaman onurlandırmayı bir borç biliriz.  Bu vesileyle tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutlar, ebediyete intikal eden aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve sevgiyle  anıyorum” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 20.09.2012 09:06
Anahtar Kelimeler:
Dr. Cengiz Yavilioğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.