VEYSAL TİPİOĞLU, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI

Muğla Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, memleketi Kars’tan AK Parti milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Erzurum da Tipioğlu’nu yakından tanıyor.

11 Şubat 2015 Çarşamba 08:01
VEYSAL TİPİOĞLU, AK PARTİ’DEN ADAY ADAYI
Muğla Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, memleketi Kars'tan AK Parti milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. 1993-2003 yılları arasında Erzurum’da görev yapan ve emniyetin o dönemde gülen yüz olan Tipioğlu’nun Kars’tan aday adayı olması Erzurum’da da sevinçle karşılandı.
Tipioğlu, "İnşallah Rabbim hayırlısını nasip eder. Çok sevdiğim emniyet teşkilatından, şerefle, onurla ifa ettiğim Muğla Emniyet Müdürlüğü'nden milletvekili aday adaylığı için istifa ettim. Memleketim Kars'tan AK Parti aday adaylığı için başvuru yapacağım. Rabbim nasip ederse bundan sonra ülkeme, vatanıma ve memleketime siyasette hizmet etmeye çalışacağım" dedi.
VEYSAL TİPİOĞLU KİMDİR?
1966 Yılında Kars’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini aynı ilde tamamladıktan sonra 1989 yılında Polis Akademisinden mezun oldu.
1989 Yılında ilk görev yeri olan Bolu İlinde Komiser Yardımcısı olarak görevine başladı. TEM Şube Müdürlüğünde görev yaptıktan sonra 1993 yılında şark görevini yapmak üzere Erzurum İline atandı.
1993 yılında Erzurum İlinde TEM Şube Müdürlüğünde çalışan Emniyet Müdürümüz 2003 yılında İstanbul Emniyet Müdürlüğüne atandı.
2003-2004 tarihleri arasında Tuzla İlçe Emniyet Müdürü,
2004-2006 tarihleri arasında Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü,
2006-2009 tarihleri arasında Kadıköy İlçe Emniyet Müdürü,
Olarak görev yaptıktan sonra 2009 yılında terfi ederek; İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etti.
2013 yılında 1.Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine terfi eden Sayın TİPİOĞLU 15.03.2014 tarihli kararname ile Muğla İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Başarılı çalışmalarından dolayı İçişleri Bakanlığı ve görev yaptığı İllerin Valiliklerince birçok defa takdirname ve taltif ile ödüllendirilmiştir.
Sayın TİPİOĞLU Polis Akademisini bitirdikten sonra Beykent Üniversitesi ‘Yönetim ve Organizasyon’ alanında yüksek lisansını tamamlamış ve halen Marmara Üniversitesi Türkiyat Enstitüsü ‘Genel Türk Tarihi’ bölümünde doktora çalışmalarına devam etmektedir, orta derecede İngilizce bilmektedir.
Evli ve iki çocuk babasıdır. 

Editör

Son Güncelleme: 11.02.2015 08:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.