“ÜLKEMİZ DAHA İYİYE GİDİYOR”

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta Ak Parti İl Başkanlığı’nda sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

10 Mart 2012 Cumartesi 19:11
“ÜLKEMİZ DAHA İYİYE GİDİYOR”
Aralarında il yürütme kurulu, gençlik kolları başkanı ve çeşitli belediye başkanlarının bulunduğu toplantıda Erzurum'un sorunları için çözüm önerileri konuşuldu.
Bakan Yardımcısı Balta, Erzurum’da çeşitli ziyaretler ve incelemelerde bulunduklarını belirterek, “Amacımız insanlara daha iyi nasıl hizmet edebiliriz diye belediye başkanlarıyla, bakanlıkla konuşuyoruz. Ne eksiklikler var onları nasıl gideririz diye çalışmalar yapacağız. Sadece fiziki değil zihinsel anlamda da insanlarda gelişme ilerleme olmuş. Belediyelerin, köylerin, kırsal yerleşim yerlerinin kanalizasyon gibi sorunları çözmemiz lazım. Ülkemiz 2023 vizyonuna uygun Dünyanın ilk 10 ülkesine girecekse eksikliklerinin giderilmesi lazım, biz bu eksiklikleri gidermek için konuşacağız” dedi.

“HER GEÇEN GÜN BİR ÖNCEKİ GÜNE GÖRE ÜLKEMİZ DAHA İYİYE GİDİYOR”
Bakan Yardımcısı Balta, daha sonra şunları kaydetti; “Ülkemiz her geçen gün bir önceki güne göre ülkemiz daha iyiye gidiyor. Vatandaşlarımızın da bize yardımcı olması gerekir. Eleştirmek çok kolaydır. Elbette eleştirilecek ama hizmet yapan insanların şevk ve heyecanını arttırmamız lazım. Biz biliyoruz ki hizmet etmek ibadettir. Gece gündüz demeden hizmet etmekten mutluyuz. Örnek ülke olmak istiyoruz. Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla ülkemizi daha iyi hale getirmeyi hedefliyoruz.”

Editör

Son Güncelleme: 11.03.2012 01:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.