Tohumcu siyasette de ezber bozuyor

AK Parti’den Yakutiye Belediye Başkan aday adayı olan Yüksek İnşaat Mühendisi İlhan Tohumcu, adeta aday gibi çalışıyor.

admin
admin
27 Mart 2019 Çarşamba 08:30
Tohumcu siyasette de ezber bozuyor

Aziziye Belediyesi’ndeki görevinden istifa ettikten sonra Yakutiye Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Tohumcu, partisinin Dr. Mahmut Uçar’ı aday olarak açıklamasının ardından çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Zaman zaman Uçar ile birlikte esnaf gezilerine ve toplantılara katılan Tohumcu, bireysel olarak da aday olmuşçasına harıl harıl çalışıyor.

Daha önce bir dönem başkan yardımcılığı ve iki dönem de başkanlık olmak üzere, üç dönem İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şube Başkanlığı görevlerinde bulunan Yüksek İnşaat Mühendisi İlhan Tohumcu, 14. Dönem için İMO Başkanlığı’na aday olmayarak Erzurum’da sivil toplum örgütü bağlamında ezber bozan bir duruş ortaya koymuştu.

Aziziye Belediyesi’ndeki görevinden istifa ettikten sonra Yakutiye Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklayan Tohumcu, seçim çalışmalarında sergilediği tavırla da takdir topluyor. Partisinin aday göstermemesine rağmen bir gönül neferi olarak, bıkmadan usanmadan çalışmalarını sürdüren Tohumcu bu tavrıyla başta AK Partililer olmak üzere, tüm Erzurum kamuoyunun da takdirini topladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.