TERÖRİSTLER DAĞLARDA DOMUZLA BESLENİP PROTEİN İHTİYACINI KARŞILIYORLAR

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kağızman’da güvenlik güçleriyle teröristler arasında sıcak temas yaşandığını doğruladı.

13 Nisan 2012 Cuma 16:42
TERÖRİSTLER DAĞLARDA DOMUZLA BESLENİP PROTEİN İHTİYACINI KARŞILIYORLAR
Terör örgütü tarafından kandırılan dağlardaki gençlerin yaşının 40’ı geçmediğini belirten Bakan Şahin, “Bu kanlı örgütün maskesini her gün her yerde düşüreceğiz” dedi.
Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Erzurum’a gelen İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Erzurum Valiliği’ni ziyareti sırasında Kağızman’da yaşanan çatışma ve teröre ilişkin açıklamalarda bulundu. Şahin, “Sizi yalanlamayacağım. Sıcak temas doğrudur. Ama temasın an ve an ayrıntısı hakkında bilgi paylaşımımız o temasın karşı tarafa hizmet etmektir. Sonuçlanınca hiçbir şeyi kimseden saklamıyoruz” dedi.
“Keşke kandırılmış, beyinleri yıkanmış, serseri mayın gibi dağlara salınmış kişiler, maalesef ülke çocukları bu hallerde olmasalar, okullarında olsalar, tarlalarında üretseler, askerimiz, polisimiz ile sıcak temas halinde bulunmasalar” diyen Bakan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Şu an dağa gençler zorla çıkarılmaya çalışılıyor. Ama bir bilseler o dağlarda neler var. Nasıl bir hayat var. Ne kanarlar ne de kaçırılırken teslim olurlar. Pembe hayatlar vaat ediliyor kendilerine. Ama o vaat edilen hayatın gerçeği şu; mağarada yaşamak, dinsiz, inançsız, ahlaki ölçüleri olmayan bir hayat. Sadece senede bir defa banyo yapabiliyorlar, onu da bulabilirlerse. Dağlarda avlanan o domuzları keserek protein ihtiyacını karşılayan bir hayat. Babalarının, dedelerinin hayatlarını feda ettikleri din ve inancın yok edildiği bir hayat. Bir terörist başının yerine göre tanrı, yerine göre ilah, peygamber olarak kabul edilmeye çalışıldığı bir hayat. Bir mevsim Zerdüştlük, bir mevsim Tevratlık hayranlığının bulunduğu bir hayat. Ve kendi süfli arzularına boyun eğmeyen genç kızların namuslarının kirletildiği, hayatlarının sona erdiği bir hayat. Ve kurşuna dizilip öldürüldükten sonra üzerine çığ düştü ya da içerde gaz sıkışması oldu öldüler denilen bir hayat. Kızlarımızın, kaçırılan genç kızlarımızın hayatlarının sona erdiği bir hayat. Türkiye’de ortalama ömür 75-76 yaş ortalamasına çıkarken, o mağaralarda ortalama ömrün 20 yılı geçmediği bir hayat. 40 yaş üzeri sadece baronların yaşadığı, kandırılan gençlerin, şu anda Kağızman’da sıcak temasta bulunanlar dahil, hiçbirinin yaşının ömrünün 40’ı geçmediği insanlar. Bu hayatı bilebilseler hiçbirinin gitmeyeceği bir yol. Biz bu yollarda bu yaşantıyı hep açıklıyoruz, hep açıklamaya da devam edeceğiz. Bu kanlı örgütün maskesini her gün her yerde düşüreceğiz. Yerine göre timsahın gözyaşlarının döküldüğü, daha sonra da kurulan sofralarda kahkahaların atıldığı bir baron düzeni. Bir ağalar düzeni. Fakir çocuklarının kandırılıp dağlarda dolandırıldığı ve tekrar kendi insanını öldürmeye gönderildiği bir hayat. Ama ağaların, baronların Türkiye’de yetmedi, Avrupa’da çocuklarını okuttuğu bir hayat. Çelişkilerle dolu bir hayat.”

Editör

Son Güncelleme: 13.04.2012 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.