‘TEMAYÜL İPTAL OLDU’ DEDİKODUSU YALAN OLDU

AK Parti'nin Erzurum temayül yoklamasının iptal edildiği yönündeki dedikodular, birinci ağızdan yalanlandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, bu yöndeki soruyu dahi anlamsız bularak sert bir dille yalanladı.

03 Kasım 2013 Pazar 23:24
‘TEMAYÜL İPTAL OLDU’ DEDİKODUSU YALAN OLDU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 27 Ekim Pazar günü Erzurum'da yapılan temayül yoklamasının iptal edildiğiyle ilgili ortaya atılan iddiaları sert sözlerle yalanladı. Soylu, "Kimin bir itirazı varmış da ve ne tür bir süreç söz konusu olmuş ki temayül iptal olmuş! Olmayan bir şeyin üzerinden bana yorum yaptırmayın" dedi.
AK Parti'nin Kızılcahamam'daki kampında bulunduğunu söyleyen Soylu, geçtiğimiz hafta yapılan Erzurum Temayül Yoklaması'nın sorumlusu olduğuna dikkat çekerek, temayülün iptal edildiği haberleriyle ilgili yöneltilen soruya şöyle cevap verdi:
“Bak değerli kardeşim, orda Ak Parti Erzurum teşkilatı, bütün temayül yoklamasına katılan Erzurum'daki dava arkadaşlarımız, ortaya koymuş olduğu çok ciddi bir değerlendirme yapıldı. İptal... Neyi iptal etsin... Bu tür spekülasyonları bir şekilde üretmek esas itibariyle çok sakıncalıdır. Çünkü doğru değil. Gayet güzel, demokratik şekilde, herkesin kendini ifade edebildiği partimizin temayüllerinin, bugüne kadar olan temayüllerinin giriştiği bir süreç ortaya konulmuştur. Kimin bir itirazı varmış da ve ne tür bir süreç söz konusu olmuş da böyle bir değerlendirme yapılmış. Şimdi olmayan birşeyin üzerinden yorum yaptırmayın.

Editör

Son Güncelleme: 03.11.2013 23:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.