Taşkesenlioğlu seçim çalışmasını "Vakit Taksi"de yaptı

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında taksi şoförlüğü yaparak, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

admin
admin
15 Haziran 2018 Cuma 03:41
Taşkesenlioğlu seçim çalışmasını "Vakit Taksi"de yaptı

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, seçim çalışmaları kapsamında, Erzurum'da şoförlüğünü yaptığı takside vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Tarihi Ulu Cami önünde vatandaşlarla bir araya gelerek fotoğraf çektiren Taşkesenlioğlu, ardından üzerinde "Vakit Taksi" yazan aracın sürücü koltuğuna geçti.

Araçta gerekli kontrolleri yaparak yola çıkan Zehra Taşkesenlioğlu, taksiye binen vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Taşkesenlioğlu, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri hakkında konuşma fırsatı bulduğu yolculardan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istedi.

Zehra Taşkesenlioğlu, sohbet havasında geçen yolculukların ardından vatandaşlardan ücret almayarak Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.