TAŞKESENLİOĞLU PAZAR ESNAFINA KARANFİL DAĞITTI

Ak Parti Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, kente geldiği ilk günden beri sıcak tavırları ve hitabetiyle seçmenin gözünde fark oluşturdu.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 23:45
TAŞKESENLİOĞLU PAZAR ESNAFINA KARANFİL DAĞITTI
Ak Parti Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, kente geldiği ilk günden beri sıcak tavırları ve hitabetiyle seçmenin gözünde fark oluşturdu. 7’den 70’e bütün vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Taşkesenlioğlu, semt pazarında esnaf ve vatandaşın derdini dinledi, karanfil dağıttı. 

Ak Parti Erzurum milletvekili adayı Zehra Taşkesenlioğlu seçim çalışmalarını Palandöken ilçesinde sürdürdü. Güne partisinin kadın kollarının düzenlediği kadın STK’ların katıldığı kahvaltı eşliğinde sohbet ederek başlayan Taşkesenlioğlu, STK temsilcileriyle fikir alışverişinde bulundu.

“ONLAR YIKMAYA ÇALIŞTILAR, BİZ DAHA DA GÜÇLENDİK”

Daha sonra Ak Parti’nin ilçede bulunan seçim irtibat bürolarını ziyaret eden Taşkesenlioğlu, gençlere deneyimlerini anlattı. Günümüzde yaşanılan sorunlarla mücadele ederken muhakkak tarihten ders çıkarılması gerektiğini belirten Taşkesenlioğlu, Ak Parti’yi ve dolayısıyla büyüyen Türkiye’yi engellemek için belli odakların bir çok eyleme giriştiklerini, her defasında daha büyük bir hezimete uğramalarına rağmen vazgeçmediklerinin altını çizdi.

Taşkesenlioğlu, Yenişehir semtinde bulunan semt pazarına geçti. Ellerinde karanfillerle vatandaşlarla sohbet eden Taşkesenlioğlu’nun bu sıcak sohbetine vatandaşlarda kayıtsız kalmadı. Her esnafı tek tek ziyaret ederek tokalaşan Taşkesenlioğlu’na bazı vatandaşlar sıkıntılarını anlatırken bazıları da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Taşkesenlioğlu, yol üstünde bulunan çay ocaklarına girmeyi de ihmal etmedi. Burada özellikle gençlerle bol bol sohbet eden Taşkesenlioğlu, meslek seçimiyle ilgili gençlere tavsiyelerde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 04.05.2015 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.