TARIKDAROĞLU: HORASAN ERZURUM’UN KALBİDİR

AK Parti’nin Türkiye’deki en genç milletvekili adayı olan Zafer Tarıkdaroğlu, seçim temaslarına Horasan’da devam etti.

01 Mayıs 2015 Cuma 12:21
TARIKDAROĞLU: HORASAN ERZURUM’UN KALBİDİR
AK Parti’nin Türkiye’deki en genç milletvekili adayı olan Zafer Tarıkdaroğlu, seçim temaslarına Horasan’da devam etti. İlçe merkezi başta olmak üzere bağlı mahalle köylerin neredeyse tamamını gezen Tarıkdaroğlu, vatandaşlardan gördüğü ilgiden hayli mutlu oldu. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Erzurum Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Horasan’da, oldukça yoğun bir gün geçirdi. İlçelerde sergilediği performansla göz dolduran Tarıkdaroğlu, Horasan’da da kapı kapı gezerek, AK Parti hükümetlerinin Erzurum’a sağladığı kazanımları anlattı, Horasan’ın Erzurum için taşıdığı öneme dikkat çekti.

TARIKDAROĞLU’NDAN HORASAN VURGUSU

Horasan’ın, Erzurum’un en eski yerleşim merkezlerinden birisi olduğunu ve en önemlisinin de, Erzurum’un ticaret merkezi niteliği taşıdığını anlatan Tarıkdaroğu, “Horasan, geçmişte Erzurum ticaretinin kalbinin attığı bir merkez durumundaydı. AK Parti iktidarlarından önce maalesef ilçede büyük bir sosyo-ekonomik gerileme ve kan kaybı yaşanıyordu. Ama hükümetlerimiz sayesinde Horasan ilçemiz eski parlak dönemlerine yeniden kavuşmaya başladı. Horasan’ı Erzurum için yeniden bir ticaret merkezi haline getirmek için örnek çalışmalarımız olacak. Kaldı ki; Erzurum’un bütün ilçelerine kazandırılan yatırımlar, bundan sonraki süreçte yapılacak olan yatırımların bir teminatı durumundadır” diye konuştu.

Öte yandan Tarıkdaroğlu, Horasan’da coşkusunu paylaştığı ilçe sakinlerinin, kederlerine de ortak olmayı ihmal etmedi. Horasan’ın köylerinde ziyaret ettiği taziye çadırlarında merhum yakınlarının kederini paylaşan Tarıkdaroğlu, ebedi âleme göçmüş olan tüm Horasanlılara da Allah’tan rahmet niyazında bulundu.

ERZURUM’A YAPILAN YATIRIMLARI ANLATTI

Milletvekili adayı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti hükümetlerinin Erzurum’a yaptığı yatırımlar hakkında bilgiler de verdi. Erzurum’un, sağlık, eğitim ve turizm alanında yaptığı yatırımların şehre yeni bir hüviyet kazandırdığını vurgulayarak, “Hastaneler, eğitim kampüsleri ve kış oyunları tesislerini şehrimizi kazandıran hükümetimiz, Erzurum’u yeniden bölgenin merkezi haline getirmiştir. Yerel yönetimler tarafından yapılan yatırımlar sayesinde de, Erzurum modern ve yaşanabilir bir kent statüsünü elde etmeye başlamıştır” ifadelerini kullandı.

7 Haziran seçimlerinde en büyük desteği Horasan’dan almayı ümit ettiklerini kaydeden Zafer Tarıkdaroğlu, “Horasanlı hemşehrilerimiz, inanıyoruz ki, kararlarını yine Erzurum’un ve Türkiye’nin istikrarından yana verecekler” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.05.2015 12:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.