SP’li Çalık: Erzurum bıktı

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, Erzurum’un hak ettiği yerde olmadığını söyledi.

admin
admin
06 Ocak 2019 Pazar 11:00
SP’li Çalık: Erzurum bıktı

Erzurum’un Doğu’nun merkezi olması gerekirken her geçen gün kan kaybı yaşadığını ifade eden Çalık, “En büyük sorun işsizlik olmasına rağmen, yatırımlar park ve bahçeden öteye gitmiyor. Projelerin istihdama yönelik olmaması, elimizdeki değerlerin bir bir kaybolması Erzurum'u hakkettiği yere ulaştırmıyor.” dedi.

AK PARTİ'DE METAL YORGUNLUĞU VAR, ADAY SÜRPRİZLERİMİZ OLACAK

Erzurum’da ilçelerin büyük çoğunluğunda AK Parti’li belediyelerin olduğunu aktaran Çalık, “İlimizde ve ilçelerimizde yaptığımız anketlerde görülüyor ki, ilçelerimizin sorunları azalmamış daha da artmış. Vatandaşlarımız mevcut yönetimlerden rahatsız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, partisinin metal yorgunluğundan bahsetmişti. Bu yorgunluğun belediyelerde olduğunu da gözlemliyoruz ve artık bir değişim zamanının geldiğini düşünüyoruz. Hedefimiz Ocak ayının sonuna kadar bütün adaylarımızı açıklamak.” diye konuştu.

Müracaat eden aday adayları ile ilgili genel merkez ve teşkilatların istişareleri sonucunda adayların belirleneceğini belirten Çalık, “Adaylarla ilgili güzel sürprizlerimiz olacak. Büyükşehir ve ilçelerimizde kazanacak adaylarla yola çıkmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

YERELDE İTTİFAK YOK

Yerel seçimlerdeki ittifak konusuna da değinen Faik Çalık, Saadet Partisi'nin 2019 yerel seçimlerine kendi adaylarını çıkaracağını belirtti. Çalık, “Yerel seçimlerde baraj problemi yok. Vatandaşlarımız belediyelerdeki israftan, adam kayırmadan, liyakatsız insanların görev başına getirilmesinden bıktı. Biz bu olumsuzluklara son verecek bir yönetim anlayışı ile kendi adaylarımız ile tabanda milletimiz ile ittifak kurarak sonuç alacağımıza inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Salih YILDIRIM

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet taş 2019-01-07 09:33:35

başkan aday sen ol yakışırsın bu şehre