SP LİDERİ KAMALAK ERZURUM’DA İFTAR YEMEĞİNE KATILACAK

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisinin Erzurum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılmak üzere yarın Erzurum’a geleceği bildirildi.

01 Ağustos 2013 Perşembe 17:46
SP LİDERİ KAMALAK ERZURUM’DA İFTAR YEMEĞİNE KATILACAK
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, yaptığı açıklamada, “Başı rahmet, ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazan ayının son günlerine yaklaştık veda günleri diyebiliriz. Ramazan ayının manevi ikliminden faydalanan onu en güzel şekilde değerlendirebilen kullarından olmayı rabbimiz bizlere nasip etsin. Ramazan ayının Bütün İslam alemine esenlik ve huzur getirmesi gerekirken maalesef ramazan ayında da maalesef İslam coğrafyasındaki Zulümler bitmemiş aksine artmıştır. Gerek Suriye, gerek Mısır, Gerekse diğer coğrafyalarımızda maalesef kan akmaya devam etmiştir” dedi.

Çalık, daha sonra şunları kaydetti, “Bu rahmet ve mağfiret ayında, kardeşliğimizin pekişmesi ve bu mübarek ayın manevi atmosferinden daha fazla istifade etmek için teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimizle Genel Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katılımıyla, 2 Ağustos 2013 Cumartesi günü tertiplediğimiz İftarımızda buluşacağız.”

Editör

Son Güncelleme: 01.08.2013 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.