SP ADAYLARINI TANITTI

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Saadet Partisi (SP) Erzurum İl Başkanlığı, görkemli bir törenle Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve 20 ilçenin belediye başkan adayını tanıttı.

03 Mart 2014 Pazartesi 17:04
SP ADAYLARINI TANITTI
Erzurum Büyükşehir Kültür ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen aday tanıtım toplantısına SP Genel Başkan Yardımıcı İlyas Tongüç, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faik Çalık, 20 ilçenin belediye başkan adayları ve çok sayıda partililer katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan aday tanıtım toplantısında, Prof.Dr. Necmettin Erbakan için hazırlanan sinevizyon gösterisi izletilirken partililer duygu dolu anlar yaşadı. Sinevizyon gösterisinin ardından aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere Saadet Partisi'nin hazır olduğunu söyledi. Tongüç, Seçimlere az bir süre kala bütün hazırlıklarımızı tamamladık ve seçime hazırız. "Saadet Partimiz de bin 314 seçim çevresinde, adaylarıyla, meclis üyeleriyle, büyükşehirler dışında il genel meclisi üyeleri adaylarıyla kamuoyu karşısına çıkmıştır. Bugün Erzurum’dayız ve büyükşehir belediye başkan adayımız ve 20 ilçenin belediye başkan adaylarını tanıtacağız. Bizim aday olarak gösterdiğimiz kardeşlerimizin hepsi projeleri ile Erzurum'u yeninden kalkındıracaktır.” dedi. Aday tanıtım toplantısında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Faik Çalık ve 20 İlçenin belediye başkan adayları tek tek anons edilerek kürsüye çağrıldı. Başkan adayları hep birlikte kol kola poz verdi.

Editör

Son Güncelleme: 03.03.2014 17:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.