Sıra ilçelere geldi

Temayül yoklaması ve teşkilatın adaylarla ilgili fikrini alan AK Parti’de illerle ilgili çalışmalarda sona gelindi. Şimdi sıra ilçe belediyelerde...

admin
admin
20 Kasım 2018 Salı 08:35
Sıra ilçelere geldi

AK Parti’de seçim hazırlıkları devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği seçim mesaisi kapsamında, büyükşehir ve il belediyeleri ile ilgili raporları değerlendirdi. Hafta sonu gerçekleşen temayülle birlikte de il ve büyükşehir belediyeleri için adaylar kesinleşmeye başladı. İsmi netleşen başkan adaylarının açıklanmasına bu hafta başlanması bekleniyor.

Büyükşehir ve illerdeki çalışma sonrasında sıra ilçe ve belde belediye başkanlarına geldi. Bunların belirlenmesi için hummalı bir çalışmanın sürdüğü öğrenildi. Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hazırlanan ilçe ve beldelerle ilgili raporlar bu hafta içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak. İlçeler için yapılan temayül sonuçları da aynı şekilde Erdoğan’a verilecek rapor içerisinde yer alacak.

Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından hazırlanan raporlarda o ilçede ve beldede yaşayanların beklentileri, adaylık için ismi geçenlerin halkta bulduğu karşılık, AK Partili belediyelerde projelerin gerçekleşme oranları gibi bilgiler yer alacak. İlçe ve beldelerde belediye başkanı belirleme sürecinde, teşkilatın üzerinde anlaştığı ve aynı zamanda halkta karşılığı olan isimlerin aday olarak gösterilmesi bekleniyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.