SEVÜKTEKİN’DEN ÜÇ AYLAR VE KANDİL MESAJI

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin Üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

21 Nisan 2015 Salı 23:48
SEVÜKTEKİN’DEN ÜÇ AYLAR VE KANDİL MESAJI
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin Üç aylar ve Regaip Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Sevüktekin mesajında şunları kaydetti: ‘Maneviyat ve huzur dolu mübarek günlerin başlangıcı olan, içerisinde kandillerimizin ve Ramazan ayının olduğu mübarek üç ayları idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Üç aylar; Recep, Şaban ve Ramazan aylarını içerisine alan, dini duygularımızın yoğunluk kazandığı; merhamet, yardımlaşma ve dayanışma hislerimizin en üst noktaya ulaştığı zamanlardır.
Müslümanlar için tövbe etmenin ve manevi arınmanın müjdecisi olan Regaib Kandilinde kendimizi sorgulamaya ihtiyacımız daha da artmaktadır. Hayatımıza nice güzellikler katan gecelerden birisi olan Regaip kandili sözlük anlamında da olduğu gibi ihsan ve ikram gecesidir.
Bu duygu ve düşüncelerle Aziziye İlçe halkımız   ile yurtiçi ve yurtdışında bulunan hemşerilerimizin ve tüm İslam Alemi’ nin üç aylarını ve Regaip Kandilini şahsım ve Yönetim Kurulum adına tebrik ediyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 21.04.2015 23:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.