SEKMEN'DEN CENGİZ VE BULUTLAR'A ZİYARET

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ile Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret etti.

10 Aralık 2013 Salı 16:59
SEKMEN'DEN CENGİZ VE BULUTLAR'A ZİYARET
AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret etti. AK Parti İl yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette Başkan Cengiz, çalışmaları hakkında Sekmen’e bilgi verdi. 

Belediyesinin mali yapısı, personel durumu, yaptığı çalışmalar, kentsel dönüşüm ve sosyal projeleri hakkında bilgi veren Başkan Cengiz, hizmetle yoğrulmuş, dolu dolu beş yıl geçirdiklerini ve belediyenin mali imkanlarının üzerinde hizmet ürettiklerini ifade etti. İki belediye devralarak göreve başladıklarını hatırlatan Başkan Cengiz, belediyenin kurumsal vizyonunun oluşturup, mali disiplini sağlayarak kaynaklarını etkin ve verimli kullandıklarını vurguladı.

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, daha sonra belediye hizmet binasını gezerek personelle tanıştı. Belediye hizmet binasının üst katında yer alan meslek edindirme kurslarını da ziyaret eden Sekmen, buradaki kursiyerlerle tanıştı, Başkan Cengiz’den kurslar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Ilıca’ya hareket eden Sekmen’e, Başkan Cengiz kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Mehmet Sekmen, Fatih Cengiz ve beraberindekiler, annesi vefat eden Kayapa Mahalle Muhtarı Güven Akpınar’a taziye ziyaretinde bulundular.

SEKMEN, PALANDÖKEN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkan Adayı Sekmen, belediye de birim müdürlüklerini gezerek personelle tek tek tokalaştı. Ziyarette AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ve İl yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Samimi bir atmosferde geçen ziyaret sonrası Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediyenin çalışmaları hakkın da Başkan Adayı Sekmene bilgi verdi. 

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, şu görüşlere yer verdi: "Ak Parti Büyükşehir Başkan adayımız sayın Mehmet Sekmen bilgi, birikim ve tecrübesi ile şehrimize çok şey katacağı su götürmez bir gerçek. Birlik ve beraberlik içerisin de hakkı bilerek halkımıza hizmet edeceğiz. Belediyemizin şuan itibariyle personeline dahil hiç kimseye borcu yoktur. Sadece maliye ve SGK olan borcu var bu borç ise belediyemiz kurulduğundan beri ödenmemiş bir borçtur yeniden yapılandırmaya gidilerek taksitlendirme yapılmıştır. Maliye ve SGK’ya sadace bizim değil tüm belediyelerin borcu var. Yeşil alan noktasın da Erzurum’un en yeşil ilçesi Palandöken ilçemizdir. İlçemize 20 yılda 125 dönüm yeşil alan oluşturulurken biz 5 yılda ilçemize 100 dönüme yakın yeşil alan kazandırarak 30 yakın yeni park yaptık. Kapalı spor salonu, Kültür Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Hanımlar Çarşısı gibi birçok projemizi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk.” dedi.

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise,” Bu bir hizmet yarışı. İnşallah bu yarışta anlımızın akıyla çıkarız. Planlarımızı ve programlarımızı hep birlikte koordineli bir şekilde yaparak halkımıza daha nasıl etkin hizmet edebiliriz diye Allahın izniyle hep beraber çalışacağız. Yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili daha detaylı bilgi alışverişin de bulunarak ilçelerimizin ve şehrimizin daha sağlıklı fotoğrafını çekerek öncelikli çalışmaları istişare ederek beraber tespit edelim” dedi. 

Palandöken Belediyesi ziyaretinin sonrası Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen ve beraberindekilere Kayakyolu semtin de bulunan Şehitler Parkın da öğle yemeği verdi.

Editör

Son Güncelleme: 10.12.2013 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.