SEKMEN, KADIN STK’LARLA İSTİŞARE ETTİ

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum'da faaliyet gösteren kadın sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle istişare toplantısına katıldı.

22 Aralık 2013 Pazar 15:25
SEKMEN, KADIN STK’LARLA İSTİŞARE ETTİ
Palandöken ilçesinde bulunan bir kafeteryada düzenlenen toplantıya, il merkezinde faaliyet gösteren 27 kadın sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Değişik siyasi ve dünya görüşlerinden kadınların bir araya geldiği istişare toplantısında kadınlar, şehrin sosyo-ekonomik kalkınmasına katkıda bulunabilmek için Sekmen’den kadın aday adaylarına destek vermesini istedi.

Sekmen burada yaptığı konuşmada, Erzurum'da kadın sivil toplum örgüt sayısının fazla olmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Kadınlara yönelik önemli projeleri olduğunu belirten Sekmen, kültürel, ekonomik ve sosyal alanlarda kadınlara yönelik önemli çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir ise kadınların, özverili bir çalışma ile yaşadıkları kentin kalkınması için ciddi anlamda çaba harcadıklarını söyledi.

Daha güzel ve yaşanabilir bir Erzurum için kadınların işbirliği, el birliği içerisinde bulunmasının gerekliliğine dikkat çeken Demir, ‘’Demokrasinin gereklerinden birisi de sivil toplum kuruluşlarıdır. Başkan adayımız sayın Mehmet Sekmen kadınların sorunları konusunda oldukça duyarlı, yoğun bir programla her kesimin sorunlarını dinliyor." şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.12.2013 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.