SEKMEN HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, seçim çalışmaları için gittiği İspir’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

25 Şubat 2014 Salı 15:28
SEKMEN HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞTU
Doğum yeri olan İspir’de seçmenlerle bir araya gelen AK Parti adayı Sekmen, sorunları dinledi, seçimlerde hemşerilerinden destek istedi.
30 Mart yerel seçimleri öncesi bugün İspir ve Pazaryolu’na çıkarma yapan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, ilçe merkezinde esnafı tek tek gezerek sorunlarını dinledi.
Beraberinde İl Başkanı Murat Kılıç ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Sekmen, 30 Mart’tan sonra Erzurum ve ilçelerinin hizmet noktasında arzu ettiği yere geleceğini söyledi. Sorunlara vakıf olduklarını dile getiren Sekmen, Bugüne kadar AK Parti iktidarının yaptığı hizmetleri çok daha ileri seviyeye taşımak adına halkın desteğine ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 25.02.2014 15:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat akca 2014-02-25 16:53:20

Tek gezme kaybolursun.erzurum kamil baskana sahip cikacak.ithale oy yok.