SEKMEN DİN GÖREVLİLERİNİ UNUTMADI

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç ile Erzurum’da yaptıkları ziyaretler çerçevesinde Erzurum Din görevlileri Başkanı Emrullah Kaçar’ı dernek binasında ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

22 Aralık 2013 Pazar 14:33
SEKMEN DİN GÖREVLİLERİNİ UNUTMADI
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Sekmen, “Vatandaşımızın doğumundan ölümüne kadar her anında yanında olan ve din rehberliği yapan toplumumuzun manevi dinamitleri olan din görevlilerimizi önemsiyoruz. Ayrıca halkımızın teveccüh gösterip bizi büyük şehir belediye başkanı seçmesi halinde toplumumuzun günün her anında ibadet ettikleri camilerin temizlik ve bakım hizmetlerinin belediye tarafından oluşturulacak ekiplerce yapılması planlanmaktadır” dedi.

Erzurum Lalapaşa Camii Baş İmam Hatibi ve Erzurum Din Görevlileri Başkanı Emrullah Kaçar ise “Öncelikle değerli Mehmet Sekmen ve Murat Kılıç beyefendiye bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Erzurum Din Görevlileri Derneği olarak halkın önünde görev yapan din rehberi konumundaki meslektaşlarımın yerel yöneticiler tarafından dikkate alınmasını ve gerekli desteğin sağlanmasını istiyoruz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 22.12.2013 14:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.