SEKMEN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE BAŞLADI

Yerel seçimlerin ardından büyük bir oy farklıyla sandıktan galip ayrılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, mazbatasını aldıktan sonra düzenlenen törenle eski Başkan Av. Ahmet Küçükler'den görevi devraldı.

03 Nisan 2014 Perşembe 19:06
SEKMEN, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI GÖREVİNE BAŞLADI
Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde Başkan Sekmen'i Başkan Küçükler ve daire başkanları karşıladı. Genel Sekreter Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcıları ve daire başkanlarıyla tokalaşan Sekmen, daha sonra Başkanlık makamına geçti. AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, AK Partili Hanımlar ve vatandaşların katıldığı devir teslim töreninde konuşan Küçükler, şu görüşlere yer verdi:

"Sayın Başkanımızı tebrik ediyorum. Biz de bu şehre 10 yıl hizmet verdik. Hamdolsun bugün itibariyle görevimizi Mehmet Sekmen Başkanımıza teslim ediyoruz. Milletimizin kutsal emanetini kirletmeden yeni başkanımıza teslim etmenin onurunu yaşıyorum. Tüm halkımız hakkını bana helal etsin. 10 yıl büyük hizmetler yaptık. Büyükşehiri Belediyeyi Başkanıma borçsuz bir şekilde teslim ediyoruz. Mehmet Sekmen Beyefendiye başarılar diliyorum."

SEKMEN: "KAZANAN ERZURUM OLDU"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, çalışmalarından ötürü Küçükler'e teşekkür etti. Başkan Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Erzurum halkımız büyük bir sınav verdi. Kazanan Erzurumlu oldu. Değerli kardeşim Ahmet Bey'e şehre yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Hizmet yapmak lafı kolaydır ama icraat yapmak zordur. Şimdi bayrak yarışı bize geçti. AK Parti'yi temsilen bendeniz hizmetlerimize devam edeceğiz. Erzurum zor bir bölge. İnanıyorum ki azmimizi ortaya koydukça Erzurum halkının teveccühü daha da güçlü olacaktır." Başkan Sekmen kendisine destek verenleri utandırmayacağını hatırlatarak, seçim sürecinde şahsına destek veren AK Parti kadrolarına teşekkür etti. AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç da, şehre yapılan belediye hizmetlerinin Başkan Sekmen ile daha da artacağını, kentin modern bir hüviyet kazanacağını bildirdi. Kılıç ayrıca, yaptığı hizmetlerden ötürü Küçükler'e teşekkür etti. Bu arada devir teslim töreninde Başkan Sekmen, Küçükler'i makam aracına kadar uğurlayarak, bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diledi. Öte yandan Erzurumluların Başkan Sekmen'e mazbata ve devir teslim töreninde yoğun ilgi gösterdiği gözlendi.

Editör

Son Güncelleme: 03.04.2014 19:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arsa sahibi 2014-04-04 14:41:35

Ahmet küçüklere hakkımı helal etmiyorum cat yolu acil 112 karşısında ticari alana 1tane çivi bile çakmadı ayrıca İhsan dogramaci bulvarını devamı olan kavşağı palandokene kavuşturmadı