SEÇİME HAZIR OLUN

Ak Parti’nin 14. kuruluş yıldönümü nedeniyle Genel Merkez’de düzenlenen kutlama toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti teşkilatlarına ve seçmenlerine önemli mesajlar verdi.

15 Ağustos 2015 Cumartesi 09:35
SEÇİME HAZIR OLUN
Ak Parti’nin 14. kuruluş yıldönümü nedeniyle Genel Merkez’de düzenlenen kutlama toplantısında konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti teşkilatlarına ve seçmenlerine önemli mesajlar verdi. Davutoğlu, Bahçeli’nin eleştirilerine de, “Başkalarına ödev biçme. Adama sorarlar; o bunu yapsın, bu şunu yapsın demeyi bırak da sen ne yapıyorsun onu söyle. Bize ödevi sadece millet verir” dedi.
AK Parti’nin 14. kuruluş yıldönümü nedeniyle Genel Merkez’de düzenlenen kutlama toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti teşkilatlarına ve seçmenlerine önemli mesajlar verdi. 7 Haziran seçimleri sonrası hükümet kurma çalışmalarında muhalefetin ipe un serdiğini ifade eden Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin eleştirilerine de sert cevaplar verdi: “Başkalarına ödev biçme. Adama sorarlar; o bunu yapsın, bu şunu yapsın demeyi bırak da sen ne yapıyorsun onu söyle. Bize ödevi sadece millet verir” dedi.
KRİZ ÇIKACAK DİYE BEKLEYENLER DUMURA UĞRADI
Seçimden sonra kriz çıkacak umuduyla yaşayanların dumura uğradığını ifade eden Davutoğlu, “Önce sistemi işlettirdik. Seçim zaferi sarhoşluğu içerisinde olanların blok iddiaları meclis başkanı seçimiyle sona erdirildi. Hak ettiği TBMM Başkanlığını bir kez daha aldı AK Parti. Yan yollara sapacağımızı düşünenler oldu. Türkiye’yi terör sarmalına sokmak için hareket geçtiler. Seçim meydanlarında özgürlüklerinden bahsedenler PKK’nın arkasında durdular” dedi. Kaos çevrelerinin eşzamanlı olarak harekete geçtiğini belirten Davutoğlu,  teröre karşı son 30 yılın en etkili operasyonlarının yapıldığına da dikkat çekti.
EKONOMİ İÇİN YENİ BİR NEFESE İHTİYAÇ VARDI
Özgürlükler için nefes almak gerektiğini belirten Ahmet Davutoğlu, “AK Parti hareketi milletin tâ kendisidir. Bu kadrolar kendi içinden 2 Cumhurbaşkanı 3 Başbakan 5 Meclis Başkanı çıkardı. Bu kadrolara rağmen harekete karşı çıkıp vesayet sistemi kurmak isteyenler karşılarında AK Parti kadrolarını buldu ve bulacak. Asırlarca beslenen ve bütün bir aleme erdem hareketinin mekanı olmuş Anadolu 2001’de yeni bir yükselişe hazırlanıyordu. Her an imtihana hazır niyazda bekleriz. Bu muhasebeyi bir kez daha bugün sizlerle yapmak istiyorum” ifadelerini kullandı.
SEÇİM HİÇBİR ŞARTTA ZEHİR DEĞİLDİR
“Aşı gerektiğinde yapılır, gereksiz yapılırsa zararlı olur. 8 Haziran’da deseydim yanlış olurdu. Bu söz üzerine tekrar seçimin yenilenmesi zehirdir açıklaması geldi açıklamam üzerine. Seçim hiçbir şartta zehir değildir, seçim ve milli irade devadır deva…”
SADAKATİMİZ MEZARA KADAR SÜRECEK
Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kendi arasında oluşturulmak istenen fitne çabalarına da değinerek şunları söyledi: “Çocukça bir yaklaşım ile tahrik ederek, cumhurbaşkanlığı makamından kendisini ayırt etsin veya kendisi ile görüşelim. Aramızda da vesayet ilişkisini kimse iddia edemez. 1 yıldır hep Cumhurbaşkanı’yla aramızda bir farklılık olsun istediler. Daha çok beklerler. Sadakatimiz mezara kadar sürecek”.

Editör

Son Güncelleme: 15.08.2015 09:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.