SEÇİM ÖNCESİNDE NE SÖZ VERDİYSEK HEPSİNİN ARKASINDA OLACAĞIZ

AK Parti Erzurum İl başkanlığınca 30 Mart yerel seçimler sonrasında değerlendirme toplantısı yapıldı.

01 Nisan 2014 Salı 07:48
SEÇİM ÖNCESİNDE NE SÖZ VERDİYSEK HEPSİNİN ARKASINDA OLACAĞIZ
Toplantıda konuşan Sağlık Eski Bakanı Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, paralel yapının ülkede bulunan güven ortamına zarar verdiğini ama en büyük zararı kendilerine verdiğini söyledi. 

AK Parti Erzurum İl başkanlığında düzenlenen toplantıya Sağlık Eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Recep Akdağ, Ak Parti Erzurum Milletvekilleri Adnan Yılmaz, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak, AK Parti yeni Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, mevcut belediye Başkanı Ahmet Küçükler, İl Başkanı Murat Kılıç ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, çok önemli bir süreci geride bıraktıklarını söyledi. Kılıç, “ 30 Mart seçimleri hep söylediğimiz gibi belediye başkanlarını seçtiğimiz seçim değil, Türkiye’nin istikrarı ve geleceği adına ülkemizin geleceği adına çok önemli bir seçim demiştik ve hamdolsun bu seçimler Türkiye’de vatandaşımızın AK Partiye verdiği güçlü bir destekle neticelenmiştir. Bu seçimlerin sonucunda milletimiz çok önemli mesajlar verdi aslında istikrara devam demiştir vatandaşımız, Türkiye’de büyümeye, gelişmeye devam demiştir. Biz AK Partiye ve başbakanımıza güveniyoruz demiştir. Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesine evet demiştir. Komploculara, Türkiye’de yalan haber yapanlara iktidarın önünü kesmek isteyenlere bir takım montaj ve kasetlerle AK Parti’yi indirmeye çalışanlara, Türkiye’de siyaset mühendisliği yapmak isteyenlere biz size inanmıyoruz, güvenmiyoruz. Söylediklerinizin hiçbir değeri ve kıymeti yoktur biz AK Parti ile yolumuza devam ediyoruz mesajı vermiştir. 30 Mart yerel seçimlerinin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi.

PARALEL YAPI ÜLKEDE BULUNAN GÜVEN ORTAMINA ZARAR VERDİ FAKAT EN BÜYÜK ZARARI KENDİLERİNE VERDİĞİNİ BİLSİNLER

3 0 Mart seçimlerinde demokrasinin kazandığını ve bunun sonucunda milletimiz kazandığını ifade eden Sağlık Eski Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof.Dr. Recep Akdağ, bu seçimlerde kirli tezgahlarla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Akdağ, “Seçim öncesinde ve seçim çalışmaları sırasında ama şükürler olsun ki aziz milletimizin basireti ve feraseti bir kere daha galip geldi. Türkiye’nin yarınlarının daha da aydınlık olacağını bu çok önemli bir işaretidir. Tezgahları ve oyunları milletimiz bizzat kendisi bozdu. Büyük bir katılım olduğunu duyuyoruz. Çok ciddi bir katılım var bu da aslında Türk demokrasisi adına büyük bir kazanç, bu seçimlerden herkesin ders çıkarması lazım. Bir defa milletimizin yalana husumete ve iftiralara fırsat vermeyeceğini herkes anladın gerginlik siyasetinden medet umanlar yenildiler. Bu çok mutluluk verici bir durumdur. Onların galip gelmesi demek milletin iradesinin mağlup olması demek olurdu. Huzur içinde bir seçim dönemi geçirdik huzur içinde bize verilen görevlerini sonuna kadar devam ettireceğiz. Erzurumlu hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Partimiz kurulduğundan beri onlar bize oylarıyla ve dualarıyla hep destek verdiler. Paralel yapı diye ifade eden yapı gerçekten ülkeye güven ortamında zarar verdi. Bir inanç çerçevesinde çalışan gayret eden çeşitli gruplar açısından güven ortamına bir zarar verdi. Fakat en büyük zararı kendilerine verdiler bunu artık görmeleri lazım. Ben samimiyetle bu yapı içerisindeki daha alt seviyedeki çalışan arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize sesleniyorum. Bu yapıyla yollarını ayırsınlar. Bu yapı ne Türkiye ne de insanımızın geleceği için hayırlı olmadığı çok açık. Bu yapıyla yollarını ayırsınlar hizmet edeceği başka bir ortam bulacaklar. “ dedi.

SEÇİM ÖNCESİNDE NE SÖZ VERDİYSEK HEPSİNİN ARKASINDA OLACAĞIZ

AK Parti yeni Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise “Biz bugüne kadar bir partinin adayı olarak ortada dolaştık ve hizmet vaadinde bulunduk ama seçildiğimiz andan itibaren artık sadece AK Partililerin değil Erzurumluların, herkesin başkanı olacağımızı ifade etmek isterim. Sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceğiz. Mutlaka büyük projelerimiz olacak. Gerek hükümetimizin gerekse de büyükşehir belediyemizin hizmetleriyle halkın takdiri ve beğenisini kazanmaya özen göstereceğiz. Sosyal ve kültürel olarak bu şehri her yönde en güzel şekilde temsil edeceğiz. Çünkü halkın bizden beklentisi her yöndedir. Biz seçimler öncesinde ne söz verdiysek hepsinin arkasında olacağız ve bunları bir bir uygulamaya koyacağız.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.04.2014 07:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.