SARITAŞ: HİZMETLERİMİZ ŞEHRİN AYNASI OLACAK

Yerel seçimlere 2 ay gibi kısa bir süre kala AK Parti’de İlçe adayları da netleşti. AK Parti delegeleri adayların ardından sıra meclis üyelik adaylarına geldi.

22 Ocak 2014 Çarşamba 21:25
SARITAŞ: HİZMETLERİMİZ ŞEHRİN AYNASI OLACAK
AK Parti Yakutiye Meclis Üyesi aday adaylık müracaatını yapan Cemil Sarıtaş, adaylık kabul edildiği taktirde şehir için güzel hizmetler de yerini alacağını söyledi. Seçilecek başkan ve ekibiyle birlikte kolektif bir ruhla çalışacaklarını ifade eden Sarıtaş, “Yakutiye Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için müracaatta bulundum. Bölgemiz merkezi olması nedeniyle bu bölgedeki belediye çalışmaları ilimizin aynası olacaktır. İlçemiz yoğun bir engelli nüfuzuna sahiptir, İlçemizde yaklaşık 16 bin 750 engelli vatandaşımız ikamet etmektedir. Allah nasip eder partimizin takdiri ile listede İyi bir yerde yer alıp seçilirsek, bilgi, tecrübe ve deneyimlerimle belediye çalışmalarında engelli vatandaşlarımız dâhil tüm halkımızın hizmetinde var gücümle çalışacağım. Bu bağlamda aday adaylığı süresi İçerisinde bana destek veren başta derneğimizin genel başkanı olmak üzere üyelerimize ve diğer sivil toplum örgütlerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Türkiye'nin çehresini değiştiren, engellilere de yapmış olduğu hizmetlerle insanların duasına mazhar olan partimizin adaylığımla ilgili en iyi kararı vereceğine inancım tamdır” dedi.
Bu arada Girişimci Engelliler Derneği Başkanı Abdurrahim Kocaoğlu, Yakutiye Meclis Üyesi aday adayı Cemil Sarıtaş’ı desteklediklerini ve güzel hizmette bulunacağını söyledi. 

Editör

Son Güncelleme: 22.01.2014 21:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.