SAADET PARTİSİ’NDE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI

Saadet Partisi’nde ilçe kongreleri süreci başladı.

28 Kasım 2014 Cuma 09:53
SAADET PARTİSİ’NDE KONGRE SÜRECİ BAŞLADI
Geçtiğimiz günlerde Aşkale ilçe kongresini yapan ve tek liste ile seçime giren Nusret Bilen’in kazandığı Aşkale ilçe başkanlığından sonra bu hafta sonu 5 İlçe kongresi yapılacak.
Saadet Partisi İl Teşkilat Başkanı Av.Ebubekir Coşkun, yaptığı açıklamada hafta sonu Yakutiye, Oltu, Olur, Narman, Pasinler ve Köprüköy ilçe kongrelerinin yapılacağını belirtti.
Teşkilat Başkanı Av. Ebubekir Coşkun, yapılacak Kongrelerle İktidarın tek alternatifinin Saadet Partisi olduğunu göstereceklerini söyledi.Coşkun, “5 Yıldızlı Hizmet ve yarış döneminin başlangıcı olacak Bu Kongrelerle Yaklaşan genel seçimlerde Saadet partimizi Meclise taşımış olacağız” dedi. Aralık Ayı içerisinde de diğer İlçe kongrelerinin yapılacağını belirten Coşkun, İl Kongresi tarihini Genel Başkanın programına göre Aralık sonu ya da Ocak Ayında yapılacağını söyledi.
İlçelerde yapılacak kongreler öncesi Seçim havasını andıracak görüntülerde yaşanırken, İlçe Gençlik Kolları tarafından kongre yapılacak İlçelerde Meydanlar bayraklarla süslendi. Bazı ilçelerde Ak Parti il Kongresi Afişleriyle kesişen bayraklar ilginç görüntüler oluşturdu.

Program şöyle :
KÖPRÜKÖY: 29 Kasım Cumartesi Saat 10-00’da ilçe konferans salonunda
PASİNLER : 29 Kasım Cumartesi Saat : 13-00’da İlçe kongre Salonunda
YAKUTİYE : 30 Kasım Pazar Saat :10-00’da Şinasi YAVUZ Toplantı Salonunda (Gürcükapı)
NARMAN : 30 Kasım Pazar Saat : 10-00’da İlçe Sinema Salonun’da
OLTU: 30 Kasım Pazar Saat 13-00’da Belediye Sinema Salonun’da

OLUR : 1 Aralık Pazartesi Saat 10-00’da İlçe Kongre Salonun’da 

Editör

Son Güncelleme: 28.11.2014 09:54
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKongreSaadet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.