SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA KAMALAK ERZURUM'DA

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin organize ettiği iftar yemeğine katılmak üzere Erzurum’a geldi.

02 Ağustos 2013 Cuma 16:35
SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUSTAFA KAMALAK ERZURUM'DA
Erzurum’da ilk olarak Vali Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret eden Kamalak, daha sonra parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "İslam Alemi ve bütün müslümanlar için mukaddes olan bu güzel ayda. İslam alemi her gün küresel emperyalizmin saldırısına uğruyor. Her taraf, kan ve gözyaşına boğuluyor. Tek çare, kardeşlerin bir araya gelmesidir. Kurtuluş birliktedir. Biz Avrupa Birliğinden çok isam birliğine yönelmeliyiz. Biz bir bütünüz, hepimiz kardeşiz. Yüce Rabbimiz, 'Müslümanlar kardeştir' buyurmuştur. Gelin bir olalım, İslam Birliği'ni oluşturalım. Bizler neden İslam Birleşmiş Milletler Devletini kurmayalım. İslam ülkelerinin her gün bazı dış güçlerin saldırısına maruz kalmakta. Bu çıkmazdan bütün müslüman kardeşlerimizle bir araya gelerek kurtulabiliriz. Ama tepkimizi koymazsak ve bir araya gelmezsek sıra yavaş yavaş Türkiye'ye gelmekte son on yıl içerinde önce Irak ardından Suriye ve şimdide Mısır'da müslüman kardeşlerimiz zulüm görmekte." diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 02.08.2013 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.