RECEP AKDAĞ MI GELİYOR?

AK Parti, üç dönem üst üste seçildikleri için 2015'teki genel seçimlerde aday olamayacak bazı bakan ve milletvekillerini belediye başkanlıklarına aday gösterecek.

10 Eylül 2013 Salı 16:42
RECEP AKDAĞ MI GELİYOR?
AK Parti kulislerinde eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın ismi de Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçiyor. Akdağ, bir süre önce Erzurum’da gazetecilerle yaptığı söyleşide, başkanlıkla ilgili sorulara, “Ben kesinlikle adaylık düşünmüyorum. Başbakanımız istese bile, affımı isterim.” Gibi çok net ifadelerle başkanlık düşünmediğini ifade etmişti.
Arjantin dönüşünde uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, “Yerel seçim mitinglerimiz devam edecek. İlk etapta büyükşehirleri bitireceğiz. Büyük önem veriyoruz. Başkan adaylarının isimlerini de yakın zamanda açıklamaya başlarız. 81 ilde kamuoyu araştırması yaptık. İlk sunumları bize yapıldı. İl il genel durum değerlendirmesi bunlar. Aday isimlerini ise temayül yoklamasının ardından belirleyeceğiz. Burada sorular isimleri de içerecek ama açık uçlu olacak” demişti.
Üç dönem şartına takılan 73 vekil yerel seçimde illere aday olarak dağıtılacak... Kulislerde dolaşan o bilgileri sizler için derledik.
Peki hangi isim nereden aday gösterilecek?
Hayati Yazıcı-Rize
Nurettin Canikli-Giresun
Nihat Ergün-Kocaeli
Mevlüt Çavuşoğlu-Antalya
Faruk Çelik-Bursa
Recep Akdağ-Erzurum
Fatma Şahin-Gaziantep
Binali Yıldırım- İzmir
Suat Kılıç-Samsun
Mehdi Eker-Diyarbakır
Sadullah Ergin-Hatay
Bekir Bozdağ-Yozgat
KAYNAK: Haber7

Editör

Son Güncelleme: 10.09.2013 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
S.erdem @AHMET BERK 2013-11-18 23:04:23

niye aslanım müslümanlar sana battımı ?adıyamandakine kurban ol emi

Avatar
AHMET BERK 2013-09-18 21:15:59

recep akdağ aday olacaksa yeri̇ belli̇di̇r gi̇si̇n adiyamandan aday osun beraber çaliştiği eki̇bi̇ni̇ öğretmenleri,i̇mamlarida alsin yanina adıyamandan aday olsun.

Avatar
Abdullah Müstear 2013-09-11 08:55:16

ak parti myk açıklamasını iyi inceleyebilirseniz; mevcut bakanların adaylık riski ile önemli ağırlığı olan büyükşehirlerden bahsediliyor. recep akdağ köşesine çekilmeli. hayali haberler ile sonuca gidilmez...