PROF. DR. ÖMER ÇOMAKLI ANKETTE FARK ATTI

DOĞUTÜRK’ün düzenlediği “AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kim Olmalı” anketi sonuçlandı.

13 Eylül 2013 Cuma 21:33
PROF. DR. ÖMER ÇOMAKLI ANKETTE FARK ATTI
Anketten Prof. Dr. Ömer Çomaklı birinci çıktı. Bir hafta süren ve her İP’den tek oyun kullanılabildiği ankette, 3762 oy kullanıldı. Ankette 1709 oyla yüzde 45,9 oy alan Prof. Dr. Ömer Çomaklı birinci olurken, 1659 oy alan Dr. Sıddık Arslan da yüzde 44,1 ile ikinci oldu.
Ahmet Ağırman 106 oy ve yüzde 2,8 ile üçüncü, eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ da 95 oy ve yüzde 2,5 ile dördüncü oldu.
Mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler oyların sadece 43’ünü aldı ve yüzde 1,1 ile geçerli not alamadı.
PROF. DR. ÇOMAKLI FARK ATTI
Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın büyük fark attığı anketten birinci çıkmasında Erzurum’da geniş bir aileye sahip olmalarının önemli etken olduğu öğrenildi. Ailenin Çomoğulları Derneği de bulunurken, alınan ortak kararla Prof. Dr. Ömer Çomaklı’nın AK Parti’den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı olması için yoğun bir çalışma temposu içerisine girdikleri bildirildi. Başarılı bir bilim adamı olan ve AK Parti’den daha önce de milletvekili aday adayı olan Prof. Dr. Çomaklı’nın bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanlarının sayısı oldukça fazla. Kalabalık bir aileye sahip Çomoğlu ve Çomaklı ailelerinin de Prof. Dr. Ömer Çomaklı isminde hem fikir oldukları ve parti nezdinde girişimlerini sürdürdükleri bildirildi.
KÜÇÜKLER VASATI GEÇEMEDİ
Erzurum’da son günlerde tartışmalı kararları ve yargıya yansıyan kamulaştırma yolsuzluğu ile istenmeyen adam ilan edilen mevcut Başkan Ahmet Küçükler, DOĞUTÜRK anketinden de geçerli oyu alamadı. Teşkilattan ve halktan kopuk olan Ahmet Küçükler’in yeniden aday gösterilmesi otoritelerce sürpriz olarak değerlendiriliyor. AK Parti’nin Erzurum için bir arayış içinde olduğu ve aday adayları üzerinde değerlendirmeler yapacağı sızan bilgiler arasında.

Editör

Son Güncelleme: 13.09.2013 21:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmen emin 2013-09-17 00:59:34

beyler neden anket sonuçlarından çok ejder beyle ilgilenmiş onun yorumunu eleştirmişsiniz. kusura bakmayin da acaba ömer beyle bir akrabalığınızmı yoksa çıkar ilişkiniz mi var, bu kadar saldırganlaşıyorsunuz.herkes özgürce düsüncesini yazabilir sizlerde ejder bey kimse ona saldıracağınıza anket sonucunu değerlendirin ömer beyi tutuylorsanız yorumlarınızla desteğienizi verin kimsede size neden destek veriyorsunuz demez diyemezde.öncelikle memleketimiz için kim hayirli ise onun olmasını dileyelim.

Avatar
kemal karlos @Selami Okur 2013-09-14 00:03:43

ejderbeyın kendısı yoktu bır yakını vardı 4 oy aldı ıkıncı ınme ıdı garıbanıma yuzu bundan sonra gulmeyı bırak halkalı çopluğunu bılırmısınız o halı almış

Avatar
Bora Bakırcı 2013-09-13 23:17:43

ejder bey , yoksa ankette sizin de ismminiz mi vardı?

Avatar
Selami Okur 2013-09-13 23:11:24

öncelikle bir erzurumlu olarak mevcut belediye başkanının bu memleket için yeterli olmadığını düşünüyorum. bana göre en büyük hatası erzurumun sularını kirletmesi ve bizi suyu satın almak zorunda bırakması. inşallah güzel erzurumumuzun başına ona layık bir insan gelir ve erzurumu kurtarır. kim olursa olsun mevcut belediye başkanından iyi olacağın inanıyorum.

Avatar
kemal karlos @ejder budak 2013-09-13 23:04:37

ejderbeymıdesem neyse ben yınede bey dıyeyım yuzu zaten doğuştan felçlı gulme şansı yok okulda hıç okumadığı ıçın yazmayı sadece sokak çocuklarından toprak uzerıne yazmakla oğrenmış burda kıme yazdırdığını bılmıyorum buyorumu çunku ellerınıde kullanamıyor sadece ağzı olan konuşuyor dıyelımm

Avatar
Mursi @ejder budak 2013-09-13 22:55:21

ejder bey yorumunda ne yazdığını kendin anladıysan sana helal olsun.

Avatar
ejder budak 2013-09-13 21:44:33

bu saatte hiçmi hiç güleceğim yoktu böyle bir anketi anca ilk okul seviyesindeki çocuklaımız çıkarır oda sanırım hz ömer efendimizin ismini çkca duyduklarından dolayı olsa gerek aslına bakar iseniz kendimide esefle kınıyorum böyle bir kömediye olumlu yada yalumsuz yorumda bulunduğundan dolayı ;